2777
2789
خوشی زده زیر دلت دوقلو میخوای چیکار من دارم دیونه نشم خوبه

من قراره چهارتا بچه ب دنیا بیارم اما نمیخوام زود از الان مثلا باردار شم ک تفاوت سنیم با بچم کم باشه حتی بچه چهارم میخوام چند قلو بشن ک بتونم چند سال دیگه بچه دار شم و چهارتاشون بیان دور اطرافیان هم کمک میکنن ان شالله 

خوشی زده زیر دلت دوقلو میخوای چیکار من دارم دیونه نشم خوبه

من عاشق سه قلوام.حاضرم سخت ترین بارداری رو داشته باشم ولی دوتا پسر و یه دختر البته ساااالم همزمان بیارم 

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرایکی از نی نی هات سقط شد بانو؟

سه ماهه بودم یهو خونریزی شدید کردم سقط شد. گفتن قلبش وایساده. پسر بود. ولی خدا رو شکر دخترم سالمه و الانم دو سال و 7 ماهشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
 سه ماهه بودم یهو خونریزی شدید کردم سقط شد. گفتن قلبش وایساده. پسر بود. ولی خدا رو شکر دخترم سا ...

الهییییی.خدا دخترتو حفظ کنه.

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
من عاشق سه قلوام.حاضرم سخت ترین بارداری رو داشته باشم ولی دوتا پسر و یه دختر البته ساااالم همزمان بی ...

همه از دور فقط شبیه بودن و مثل هم بودن لباسشون رو میبینن ولی از نزدیک هرکه مبینه منصرف شده من که خیلی آدم باصبرو حوصله ای بودم الان داروی اعصاب و آرامبخش مصرف میکنم

الهییییی.خدا دخترتو حفظ کنه.

مرسی عزیزم.

ان شالله خدا بهترین ها رو واست رقم بزنه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
همه از دور فقط شبیه بودن و مثل هم بودن لباسشون رو میبینن ولی از نزدیک هرکه مبینه منصرف شده من که خیل ...

نه اتفاقا من اصلا بخاطر شبیه بودن این چیزاش نمیخوام.نامزدم خیلی بچه دوس داره مطمئنم سه چهارتا میخواد منم که نمیخوام هی باردار شم و زایمان کنم میخوام سه تابیارم و دیگه باردار نشم.سنمونم کم نیست که بخواییم یکی بیاریم صبر کنیم پنج سال بعد دوباره بعدی و پنج سال بعد بعدیش.میخوام سه تا بیارم با هم بزرگ کنم تموم شه.میدونم خیییییلی سخته ولی اینطوری بهتره 

مرسی عزیزم. ان شالله خدا بهترین ها رو واست رقم بزنه.

ممنون بانو.مرسییییی از دعای قشنگت