2777
2789
عنوان

اباسهای کوچیک شده نوزادتون رو چکار میکنید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 49 پست

چند روز پیش واسه کار اداری رفتم بهزیستی.

یه خانم باردار اومده بود میگفت چند روز دیگه زایمان میکنم ولی قسم میخورد حتی یه ریال نداشت واسه بچش لباس و پتو بخره بیچاره اونقد گریه کرد.شوهرش معتاد شده بود و یه مدتی بود رفته بود.

کاشکی بتونی لباسای بچت رو ببخشی و دل کسی رو شاد کنی.

خود من همش لباس بچگی خواهر و برادر زاده هام رو تن پسرم میکنم چون امسال بخاطر بیکار شدن شوارم وضع مالیمون خیلی بد شده.

زندگی زیباست با دنیا و آدمای خوب و بدش.....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه شرايط مالى خوبى دارى  لباس نو بخر بده نيازمند  لباسهاى خودت و نگه دار

دلم میخواد همینکارو کنم ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من چندتاشوکه خیلی بیشتردوست داشتم نگه داشتم بقیه رایه ساک پرکردم همسایمون نیازمند میشناخت دادبهش خی ...

آفرین به شمااا

میدم در راه خدا. خدا شاهده من لباسایی از دخترم دادم رفت که حتی مارکشو نکنده بودم. یعنی اصلا تن نکرد ...

چقدر خوب دارم دیگه قانع میشم

چنتاشو نگه دار . بقیه رو بده بره موقعی که میبخشی چنان حس خوبی بهت دست میده که فراموش میکنی به نی نیا ...

چششمم ممنون از راهنمایی قشنگتون

چند روز پیش واسه کار اداری رفتم بهزیستی. یه خانم باردار اومده بود میگفت چند روز دیگه زایمان میکنم و ...

حتمااااا اینکارو میکنم چه خوب که اینجا نظراتتون و خواستم الان دل کندن آسون شد برام

چقدر خوب دارم دیگه قانع میشم

ای جان. ان شالله خدا اینقدر بهت بده بتونی جور واجور واسه گل پسرت بخری. 

لباساشو بده بره که به جاش لباس نو و تازه بیاد.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.