2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرفش یک بار مصرف بود . شاید اینجوری داده که توقع نباشه .ولی زشته چیزی ندم /ظرف رو چه کنم ؟؟؟

خواهرشوهر من گفت واسه دنودنی پسرم ظرف یکبار مصرف دادم که‌چیزی نذارید برکردونید ولی من کادوشو‌ میگیرم‌ زشته چون فامیل درجه یکه 

برای همسایه ای که اصلا نمیشناسم و ظرفشم یکبار مصرفه خوب چیزی نمیبرم اگه ظرف خودش بود حتما چیزی توش میذاشتم

خالا اگه فکر میکنید زشته ازین شکلاتای هدیه که بسته بندی قشنکی هم داره بگیرید براش ببرید که احتیاج به ظرف ندلشته باشه یا یه تیکه لباس برای بچه اش

من بودم چیزی نمیبردم🙈🙈

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
عزیزم یه لباسی عروسکی واسه نی نی بخر بذار تو این پاکت های کاغذی اسمش یادم رفته ببر بگو ناقابله

آخه تازه وارده تو آپارتمان ...نمیدونم چجوریه اصلا ...

این واسه نزدیکا ست که لباس و کادو بدم

خواهرشوهر من گفت واسه دنودنی پسرم ظرف یکبار مصرف دادم که‌چیزی نذارید برکردونید ولی من کادوشو‌ میگیرم ...

منم دو دل هستم والا ...

شاید خودشم همین فکر رو کرده ...نمیدونم قاطی کردم

من هم فکر کنم شیرینی یا شکلات بذارم بهتره ...البته ظرف یکبار مصرف دادن ... حالا من تو چی بذارم؟؟؟پی ...

حالا یبار مصرف دادن که دیگه تو زحمت نیفتید..میتونی یبار کیکی چیزی دست کردی تو هم براشون ببری

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات