2777
2789
عنوان

مهمون دارممم🙄

293 بازدید | 21 پست

دوستان من فرداشب مهمون دارم..میخوام سفرم یذره رنگی تر بشه🙈

میشه دسر...سوپ..سالاد یا هرچیزی که اسون باشه و خودتون طعمشو امتحان کرده باشین بهم یاد بدید؟؟🙏🙏🙏

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سالاد درست کن خیلی حوشمزه مکزیکی سیب زمینی و هویج و اگه دوست داشتی تخم مرغ بزار ابپز بشه بعد کاهو ریز کن اونا هم ابپز شد مربعی کن خیارشور هم همین طور بعد سس درست کن باابلیمو و فلفلسیاه همرو باهم مخلوط کن بکش تو ظرفت باکنسرو نخود فرنگی تزیین کن

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
عزيزم ژله چند رنگ درستكن  سالاد رنگي رنگي  پاناكوتايي چيزي

مرسی عزیزدلم❤❤❤

پاناکوتا رو خیلی دوست دارم درست کنم ولی تاحالا نخوردم..خوشمزس؟؟ضایع نشم فرداشب🙈

سالاد درست کن خیلی حوشمزه مکزیکی سیب زمینی و هویج و اگه دوست داشتی تخم مرغ بزار ابپز بشه بعد کاهو ری ...

مرسی عزیزمممم😍😍😍

مرسی عزیزدلم❤❤❤ پاناکوتا رو خیلی دوست دارم درست کنم ولی تاحالا نخوردم..خوشمزس؟؟ضایع نشم فرداشب🙈

ارهههههههههه خوشمزه است

خامه و شير و شكر و ژلاتينه ديگه

يه لايه هم ژله بزن روش 

جالب ميشه

يا پاناكوتاي زعفروني درست كن باحاله

منگ پاناکوتا دوس دارم. سالاد هم سالاد کلم و هویج و شوید و ذرت با سس قاطی کن و تزیین کن.خیلی خوشمزه ...

مرسی عزیزمممم💖❤❤

پاناکوتا خیلی زمان بره؟؟اخه ۱۲ نفر مهمون دارم 

ارهههههههههه خوشمزه است خامه و شير و شكر و ژلاتينه ديگه  يه لايه هم ژله بزن روش  جالب م ...

مرررسی حتما‌ امتحانش میکنم❤❤مشتاق شدم😁😁