2777
2789
عنوان

بارداریiui

90 بازدید | 15 پست

سلام 

من یکساله ک اقدام ب بارداریم چند ماهه متوجه شدیم شوهرم حرکت اسپرمش ضعیفه دکتر ازمایشات واریکوسل و هورمون هاشو گرفت و سالم بود 

چند ماه پیش قرص پنتوکسی فیلین خورد و ویتامینd

دیشب دکتر قرص جدید براش نوشت و گفت باید iui انجام بدیم اما فعلا قرص بخوره شاید خوب شد ولی قرص رو ک نوشت تاکید بر iuiداشت

حالا شما اگه تجربشو داشتید تو این مورد منو راهنمایی کنید ممنونم

خدای مهربون مرسی که پناهمی

عزیزم من این ماه رفتم طب سنتی.بنظرم خودتو شوهرت شماهم برین

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای یو ای اسپرم شوهرت میگیرن به شما تزریق میکنن.تا سه جهار بار انجام میدن نشد ای وی اف.عمل خاصی نداره ...

اره میدونم.هزینش چقدره؟و دکتر گف اونم ۲۵%جواب میده

شما ریشه باردار نشدن رو پیدا کردید؟؟

تنبلی تخمدان خودم.که دکتر طب سنتی گفت خیلی کمه.ولی بیشتر به طبعم انگار بستگی داره.حالا بهم دارو داده

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
تنبلی تخمدان خودم.که دکتر طب سنتی گفت خیلی کمه.ولی بیشتر به طبعم انگار بستگی داره.حالا بهم دارو داده

تنبلی راحت خوب میشه .یکمم خودت ورزش کنی تخمدان واقعا تحریک میشه

نکن خواهرم شوهرم تحرک اسپرمش پایین بود دکتر توثیه کرد انجام دادم فقط شد هزینه روش مزخرفیه به نظرم فقط برای اون اقایونی که ناتوانی جسمی حرکتی دارن مناسبه موفقیتش خیلی پایینه من و شوهرم یه مدت ورزس کردیم بطور مرتب شکر خدا طبیعی بار دار شدم 

اگه هزینش کم باشه خوبه ولی بازم ضرر 

ای یو ای من قراره انجام بدم هزینش ۳۰۰ولی دیگ باداروها ی۵۰۰ درمیاد

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
نکن خواهرم شوهرم تحرک اسپرمش پایین بود دکتر توثیه کرد انجام دادم فقط شد هزینه روش مزخرفیه به نظرم فق ...

شغل شوهر من همش ورزشه 😑😑

ورزش سنگین خوب نیست در حد دوییدن روتردمیل و نرمس خوبه البته نمی دونم شوهرتون چه ورزشی می کنه.

شغلش پیاده روی زیادی داره سنگین نیست فقط پیاده روی شبا کمر و پا درد داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز