2777
2789
عنوان

متاسفم

262 بازدید | 18 پست

متاسفم برای نینی سایت که امکان گزارش زدن رو گذاشته واسه یه تعداد عقده ای .اصلا نمیدونی این تاپیک که میخوای بخونی به سرانجام میرسه یا نه‌.لطفا ظرفیت افراد رو در نظر بگیرید.اصلا فرقی نمیکنه تاپیک موضوعش چیه اصلا خودشون هم نمیدونن دلیلشون واسه این کار چیه.لطفا در مدیریت این سیستم یه تجدید نظری بفرمایید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش خیلی چیز به درد بخوریه 

شده تو همین سایت مریضایی اومدن عکسای ناجور گذاشتن .اگه گزارش نخورن همون جوری می مونن 

چی شده حالا؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
خیلی عقده ای باسطح فرهنگ پایین هستن متاسفیم واقعا شما تخم حقد وکینه ونفاقید واقعا وقتی تو مجازی اینج ...

اینا همون چاپلوسان مدرسه هستن که سریع خلاف بچه ها رو به دفتر گزارش میکردن😑

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!
داستان عشق اول با اختلاف بهترین داستانی بود که اینجا دیدم. نگارشش کاملا حرفه ای و جذاب بود.الکی گند ...

دقیقا منم داشتم دوباره تاپیک وتعطیل کردن الکی الکی خوب دوست ندارن نخونن مگه مجبورن چرا گزارش میزنن دیگه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
گزارش خیلی چیز به درد بخوریه  شده تو همین سایت مریضایی اومدن عکسای ناجور گذاشتن .اگه گزارش نخو ...

خب عکس ناجور همه جا هست بایک سرچ ساده اکثرا هم متاهلن مجردا هم که کنجکاون بدشون نمیاد البته باید شوئنات رو رعایت کرد اما نیاز به گزارش نیست 

مثلا تایک هایی که به ترنس وحجاب اجباری و... داشت چرا تعطیل میشد درحالیکه پدیدهای اجتماعی هستند؟

من نخوندم تااونجا خوندم ک سعید خودکشی کرد

خب بذار بتعریفم😊

جونم برات بگه کارگر سعید زنگ زده به استارتر به دروغ از طرف سعید گفته دیگه دور و بر من نیا.استارترم خوشحال بوده که حال سعید خوب شده.بعد سعید میاد سراغش.بعد دیگه به هزار بدبختی از شوهرش طلاق میگیره.شوهره هم کل وسایل رو ازش میگیره تا طلاق بده.سعیدم از زنش جدا میشه.بعد با استارتر صیغه میخونن و یکسال باهم بودن و بعدش ازدواج میکنن.همسر سابق سعیدم تا عده طلاق تموم میشه شوهر میکنه.شوهر سابق استارتر هم به گفته خودش الان تایلنده پیش حوری هاش😁.دختر سعیدم پیش مادرشوهرشه اون ازش نگه داری میکنه.روابطشونم خداروشکر اوکی هست.(به شدت خلاصش کردم😅)