2777
2789

پدر من از جوونيش با اجازه ى مادرم ميره. چون مامانم هم به پدرم، هم به دوستاش اعتماد داره. خيليم با اين مسئله اكى هستن البته اگه زياد نشه.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب هرکی نظری داره بنظر من هرادمی گاهی نیاز داره از نقش همسر بودن خارج شه چند روز واسه خودش باشه من هم همسرم مسافرت مجردی میره هم خودم مشکلیم نداریم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

بستگی ب مدل زندگیتون  اعتماد بینتون و خیلی چیزای دیگه دارهذ

اما من زمانی متاهل بشم گاهی میزارم چون میخوام اونم گاهی بزاره خخخ

دیگه به هرحال تفریح با رفیقم نیازه

منم همسرم تعطیلات شایدبره واسه دفعه اوله یعنی بهش اجازه بدم ؟؟؟

نمیدونم عزیزم.... من دلم نیومد بگم نه بهش.. با دوستای متاهلش میره... اگر بی جنبه نمیشه بره   ضمن اینکه من مسافرت خارج از ایرانو دوست ندارم تنها بره. این داخلیه

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
خب هرکی نظری داره بنظر من هرادمی گاهی نیاز داره از نقش همسر بودن خارج شه چند روز واسه خودش باشه من ه ...

عزیزم اگه شماخودت هم مسافرت مجردی نمیرفتی بازبه همسرت این اجازه رومیدادی؟؟

من میزارم با دوستاش بره بازی و گردش ولی از وقتی دیدم دو تا از دوستاش به زناشون خیانت کردن و طلاق داد ...

منم ازهمین میترسم بلاخره آدم شوهرخودش رومیشناسه اون مردای دیگه روکه نمیشناسه به ظاهریه چیزنشون میدن ولی درونشون ممکنه یه چیزدیگه باشه امیدوارم منظورموفهمیده باشی

مامان من بامادر وخواهراش میره مسافرت..بابام هم اصلا مخالف نیست..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم اگه شماخودت هم مسافرت مجردی نمیرفتی بازبه همسرت این اجازه رومیدادی؟؟

من معتقدم همه چی باید دو طرفه باشه اگه همسرم نیاز داره گاهی با دوستاش باشه منم نیاز دارم بستگی داشت اگه مثلا همسرم مشکلی نداشت با مسافرت و تفریح با دوستام ولی مثلا دوستام نمیتونستن بیان میزاشتم بره ولی اگه همسرم نمیزاشت من با دوستم تفریح برم ولی خودش بره نه نمیزاشتم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺