2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر خود دارویی مصرف نکنید حتی اگه تقویتی باشه

حتما از پزشک بخوایین براتون تجویز کنه

ممکنه بدنتون به خیلی از ویتامینا احتیاج نداشته باشه یا دچار کمبود خاصی نباشه  :)

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

اول باید ببینی ریزش موت برای چیه کم خونیه هورمونیه ارثیه کمبود مواد مغذیه مثلا من همیشه فکر میکردم موهام ریشه اشون ضعیفه هی مولتی ویتامین زینک و تین چیزا میخردم بعد دیدم خوب نشد فکر کردم از کم خونیه که اونم نبود الان فهمیدم هورمونیه تازه میخوام برم دکتر ولی شما اول برو دکتر ازمایش بده بهتره

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

جلوی موهام کم پشت شده و پری  هم نامنظمه و گاهی لکه بینی دارم که تو اینترنت خوندم این یعنی مشکل هورمونی  اول ازمایش تیروئد دادم و حالا میخوام ازمایش هورمونی بدم تا کاملا مشخص بشه البته دکترم بهم گفته بود ژن موهات اینطوریه و خودم از دکتر خواستم برام ازمایش بنویسه

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

دلیل وز شدن موها چیست؟

موهای شما زیبایی چهره شما هستند. به همین دلیل وقتی وزوزی، شکننده، خشک و بی بنیه میشوند، اعتماد به نفس خود را از دست میدهید. در این موارد سعی دارید به طرق مختلف، موهایتان را به حالت قبل و حتی بهتر از حالت اولیه برگردانید.

پس بدون مطالعه، برای درمان وز شدن موها، به سراغ محصولاتی میروید که اطرافیانتان معرفی میکنند. نظر آواپارسیان این است که ابتدا باید دلیل ضعیف شدن یا وز شدن مو را بشناسید و سپس تصمیم به استفاده از محصول مرتبط با مشکل موهایتان بپردازید.

در این مقاله به چند دلیل شایعِ ضعیف شدن و وز شدن موها می پردازیم و سپس راه های درمان آن را عنوان میکنیم. با ما همراه باشید.

http://www.avpars.com/n/MTM4/دلیل-وز-شدن-موها-چیست.html