2777
2789

دختردایی من گذاشت

ده روز پیش هم زایمان کرد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتم عزیزم جلوگیری از زایمان زودرس

هزینه اش چقدره؟ اگه واقعا تاثیر داره تا منم استفاده کنم! بارداری اولم همش علائم زایمان زودرس داشتم آخرشم دخترم یک ماه زودتر به دنیا اومد! الانم که باردارم شکمم منقبض منبسط میشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
نمیدونی درد داشته یا نه

راستش روبگم؟ گفت دوسه روز اول درد داشت مثل فشار به مقعد و اینا امابعد دوسه روز خوب شد.خدارشکر ده روز پیش هم دراورد و زایمان کردد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
هزینه اش چقدره؟ اگه واقعا تاثیر داره تا منم استفاده کنم! بارداری اولم همش علائم زایمان زودرس داشتم آ ...

اگه دکتر لازم بدونه برات مینوسه گداشتنش ر وبیمارستان دولتی گداست خیلی هزینه نداشت ولی گفت۶۵۰ هزارتومن از بیرون خریده دستگاهش رو

هزینه اش چقدره؟ اگه واقعا تاثیر داره تا منم استفاده کنم! بارداری اولم همش علائم زایمان زودرس داشتم آ ...

تاثیر قطعا داره دختردایی من۶ماه و نیم میخواست زایمان کنه براش گداشتن گفت یه حلقه لاستیکی شکله

خدارشکر تاماه نه دووم اورد وگرنه بچش نمیموند

مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم

سلام آیا واسه جلوگیری از حاملگی خارج از رحم هم خوب است تروخدا جواب بدین اگه اطلاع دارین من یبار حاملگی خارج از رحم داشتم الان خیلی می ترسم واسه حاملگیه بعدیم

وب سایت همسرم سپتیک تانک پلی اتیلن و سایت سپتیک تانک هست . خیلی به کارش امیدوار هست ولی فعلا که من چیزی ندیدم :) چربی گیر