2777
2789
عنوان

خواب نوزاد یه ماهه

97 بازدید | 12 پست

پسر من هر دوساعت تو شب برای شیرش بیدار میشه چون جاشو خراب کرده و رفلاکس داره دکتر گفته ۲۰ دقیقه روی دست راه ببرید این میشه خودش یه ساعت یعنی خواب مفید پسرم و خود من در کل شب اگر باشه سه ساعت بچه های شما هم اینطور بودن ؟ راه حلی دارید برای خواب بیشترش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میخوابه 

توروزباهاش بازی کن بذارشب خسته بشه بخوابه .اینجوری اذیت نمیشی شبا میخوابه دخترمن شباخوابه روزا کلا دوساغت توروزمیخوابه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
توروزباهاش بازی کن بذارشب خسته بشه بخوابه .اینجوری اذیت نمیشی شبا میخوابه دخترمن شباخوابه روزا کلا د ...

آخه دلم نمیاد زود بدنیا اومد الان هم کوچولوه ..تازه یه ماهشه خودم و مامانم داغون شدیم کلا شبا هر دوساعت برای شیرش بیداره و گشنه اش میشه راه حلی داری این دوساعت حداقل بشه سه ساعت 

آخه دلم نمیاد زود بدنیا اومد الان هم کوچولوه ..تازه یه ماهشه خودم و مامانم داغون شدیم کلا شبا هر دوس ...

نکن اینکارو ،هر دوساعت بده طفلی جون بگیره

من دخترمم بیدار نمیشد با اینکه سهت بود ولی ساعت میذاشتم بلند میشدم

آخه دلم نمیاد زود بدنیا اومد الان هم کوچولوه ..تازه یه ماهشه خودم و مامانم داغون شدیم کلا شبا هر دوس ...

اخه ازالان بایدعادتش بدی شب وروزشوبشناسه.بایدهمون دوساعت بیدارش کنی بهش شیربدی قندش میفته .وقتی شیرمیخوره نمی خوابه مگه دوباره

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

عزیزم حتما شیرت کمه سیر نمیشه 

شیرافزا بخور

منم شیرم کم بود.توام که استراحت نداری الان باعث شده شیرت کم بشه

من گالاکتومید میخوردم

عزیزم حتما شیرت کمه سیر نمیشه  شیرافزا بخور منم شیرم کم بود.توام که استراحت نداری الان باعث ش ...

نه شیرم خوبه چون با شیردوش برقی روز ۶۰۰ سی سی میگیرم اولش با شیشه بهش میدم بعدش با سینه خودش بعد ده دقیقه پسش میزنه خدا رو شکر وزنش هم خوب شده فقط من داغون شدم