2777
2789

بی حسی میزنن واست گلم بعدم چیزی نیست میخوان فقط رحمتو چندتا بخیه بزنن

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه دکتر میگه انجام بده

اما نظر ی دکتر دیگه رو هم بپرس

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
منم سرکلاژ شدم خیلی عمل راجتیه

چند هفته عمل کردی شنیدم درد داره بعدش نمی تونی دیگه مثله قبل پاشی همش باید بخابی درسته بعد میترسم میگم دستشویی رفتن فشار به ادم نمیاد 

خدایا به امید خودت
چند هفته عمل کردی شنیدم درد داره بعدش نمی تونی دیگه مثله قبل پاشی همش باید بخابی درسته بعد میترسم می ...

درد نداره

اما باید استراحت کنی استرلحت مطلق

دسشویی فرنگی باشه بهتره

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
چند هفته عمل کردی شنیدم درد داره بعدش نمی تونی دیگه مثله قبل پاشی همش باید بخابی درسته بعد میترسم می ...

من ۲۳ هفته سرکلاژ شدم یه روز بیمارستان بستری بودم که فقط ۱ ساعتی که ریکاوری بودم درد پریود داشتم بعدش دیگه اصلاااا

دکتر گفت استراحت نسبی باش اما من خودم همش دراز کشم فقط دستشویی میرم و میام اما درد اصلا ندارم

چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
من ۲۳ هفته سرکلاژ شدم یه روز بیمارستان بستری بودم که فقط ۱ ساعتی که ریکاوری بودم درد پریود داشتم بعد ...

به من گفتن تو این هفته ها باید عمل کنی زود نیس؟

خدایا به امید خودت
به من گفتن تو این هفته ها باید عمل کنی زود نیس؟

نه الان وقتشه

اونا احتمالا اورژانسی بودن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز