2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نميدونم. جوشهاي ريز زياد زدم. حالا براي جلسه دوم و سوم ميترسم. ليزر كلا كارش سوزوندنه ديگه اشعه س .

من پرسیدم گفت واقعا میسوزونم نه نوکش فلز بود داغ اول بی حس کننده زد بعد شروع کرد سوزوندن 

لیزر چی منم لیزر کردم لکه هامو تازه است دو هفته نشده هنوز ولی جاش خوب شده یکمی قرمزیش مونده ...بقیه ...

عزیزم منم امروز ده روزه لکه ها و جای جوشهامو لیزر  کردم ولی جاشون قرمزه و احساس میکنم دور بعضیاش تیره شده ..خیلی میترسم که جاشون بدتر لکه بشه..شما از چه پمادی برای ترمیم استفاده کردی ؟ 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
دو سه روز ه خوب شده . هنوز يك هفته س ليزرمو انجام دادم

خدا خیرت بده چه تاپیک خوبی زدی من خیلی میترسم برا صورتم مدام اینه دستمه میترسم از قبل بدتر شه

من پرسیدم گفت واقعا میسوزونم نه نوکش فلز بود داغ اول بی حس کننده زد بعد شروع کرد سوزوندن 

واسه منم همینجوری بود میشه بگی در کل چه مراقبتهایی انجام دادی ..چون به نطرم لیزر خودش زیاد سخت نیست مراقبتهای بعدش خیلی مهمه که باید اونقد مراقبت بشه از جاشون که تیره نشه 

من جلسه اول مشكل نداشتم.دكترمم متخصص ه و دو ماه قبل از ليزر با كرم پوستمو آماده كرد. ولي تا جلسه شش بايد ادامه بدم ميترسم چون هيچوقت دستكاري نكردم . اولين بار ه