2777
2789
عنوان

یه مشورت

134 بازدید | 21 پست

جاری من کمر درد شدیدی گرفته طوری که از جاش نمیتونه بلند شه و غذا درست کنه یا حتی ظرفاشو بشوره دیروز زنگ زدم احوالشو پرسیدم امروز میخوام برم دیدنش پیش خودم گفتم غذا درست کنم براش ببرم حالا میگم نکنه ناراحت بشه براش غذا ببرم....به نظر شما بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی معجووون عالی بگو چند روز صب و شب بخوره خوب شه 

تخم بلدرچین و عسل و شیر صب و شب بخوره یعنییی معجزه میکنه ها

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

اگه رفتی اونجا یکم تو کارا کمکش بده و همونجا براش غذا درست کن....اینجوری معذب نیست دیگه.اتفاقا خیلی خوبه و ثوابم داره عزیزم

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

خو ما ک نمیدونیم اخلاق جاریت چیه

من والا صحیح و سالمم شکر خدا

ولی کسی واسم غذا بیاره کلی خوشحالم میشم😃

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

خب بزنگ بگو قصد دارم همچین کاری کنم ناراحت میشی؟

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
خو ما ک نمیدونیم اخلاق جاریت چیه من والا صحیح و سالمم شکر خدا ولی کسی واسم غذا بیاره کلی خوشحالم م ...

😁😁😁😁ن که بقیه ناراحت میشن