2777
2789
عنوان

دو دل بودن

2018 بازدید | 20 پست

سلام بچه هاااا 

من يكسالي با يه نفر دوست بودم،اينم بگم كه عاااااشق نبودم كه عشق چشمم رو كور كنه و ايراداي رفتاريشو نبينم ،ولي به هرحال دوستيمون ادامه داشت تا اينكه اومدن خواستگاري...حالا در همين حين يه خواستگار خوب ديگه هم پيدا شده...بدجوري دو دلم!از يه طرف ميگم يكساله با اينم،نامزدين ولش كنم حالا كه خواستگاري اومده از يه طرف ميگم شوخي كه نيست زندگيه...اعصابم به هم ريخته

شما بگيد چيكار كنم

حالا یکی سرقولش وایساده داری پسش میزنی نامردیه نباید بهش اجازه میدادی تا اینجا جلو بیاد

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یکی سرقولش وایساده داری پسش میزنی نامردیه نباید بهش اجازه میدادی تا اینجا جلو بیاد

من نميدونستم اين شرايط پيش مياد!بعدشم اخلاقاي بدش هر روز بزرگتر ميكنم چون اين يكي خواستگاره هم اومده...ميگم بخاطر يكسال دوستي مل زندگيمو يه وقت نزنم خراب كنم

من نميدونستم اين شرايط پيش مياد!بعدشم اخلاقاي بدش هر روز بزرگتر ميكنم چون اين يكي خواستگاره هم اومده ...

پس برو مشاوره

خواستگار جدیدو میشناسی

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
خب میشه ویژگیهای هردو شون را بگی ببینیم کدوم سر ترِ

ببين از نظر اخلاقي دوست پسرم يه كمي بچه رفتار ميكنه يه وقتايي(مثل الكي غيرتي شدن يا بزرگ كردن موضاعات حالا هرموضوعي)تند حوصله هست،روابط اجتماعي قوي داره اما متاسفانه رفتار اجتماعي ضعيف داره،

اما اين خواستگاره رفتارش مردونه هست،رفتارش به سنش ميخوره

از نظر قد و هيكل هم بيشتر به هم ميخوريم،چون دوست پسرم ريز نقش هست اما اين خواستگارم نه

خب حتما اخلاقاش سر بوده به خواستگارت كه انتخابش كردي

من با خواستگارم اصلا معاشرتی نداشتم که بفهمم اخلاقش چطوره.خواستگارم پولدار بود.ماهی ده تومن حقوق داشت.

اما من اینو انتخاب کردم.با اینکه میدونم مشکلات مالی خواهیم داشت.چون ازش مطمئنم دوسم داره و همه تلاششو برای خوشبختیم میکنه.و ضمنا وقتی بهش قول دادم باهات ازدواج میکنم.یعنی دیگه تموم.نمیتونم واسه خاطر پول دل بشکونم.

من با خواستگارم اصلا معاشرتی نداشتم که بفهمم اخلاقش چطوره.خواستگارم پولدار بود.ماهی ده تومن حقوق داش ...

اره پول درسته ولي اخلاق خيلي مهمه تو زندگي،،،بچه رفتار ميكنه مثلا الكي ميگه با اين نخند با اون حرف نزن،يا مثلا صحبت كردنش اصلا سنجيده نيست يعني نوع كلماتي كه استفاده ميكنه به يه پسره ٢٧-٢٨ ساله نميخوره