2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه جهازت زیاده😶😯

450 بازدید | 21 پست

سلام عزیزای دل...☺

من دارم طبقه ی پایین خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم خونه کوچیکه . قبل اینکه بیایم اینجا توی یه خونه ی بزرگتر مستاجر بودیم جهازمم کامل جا شده بود .

(همه چی دارم تو جهازم ولی به اندازه)

وقتی که خواستیم اثاث کشی کنیم اینجا مادرشوهرم چندین بار بهم گفت وااای خیلی وسیله داری،چقد جهازت زیاده،تازه با وقاحت تمام به شوهرم گفته بود به زنت بگو مبلاشو بفروشه تا خونه بزرگتر نشون بده !!!!!!

(حالا خودش وسایل خونه اشُ روهم بزاری یه وانت هم نمیشه بعد به منی که تازه دوساله عروسی کردم این حرفا رو میگه)

من خیلی از حرفش ناراحت شدم چون پدرم به سختی تونسته بود برام این جهاز کامل رو تهیه کنه البته این کامل بودن نظر کل فامیلهاییه که جهازمو دیدن ، ولی واقعا از حرفش خیلی دلخور شدم . به نظرتون باید چی جوابشو میدادم؟ 

درکل ادم خوبیه تو بچه داری کمکم میکنه ولی خیلی وقتا چیزایی میگه که ازش بدم میاد.

شعار من تو زندگی 👊🏻 خودت دلیل حال خوب خودت باش 😇 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحویلش نگیر فقط افتخار کن ک جهازت زیاده

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

کلا زیاد حرف میزنن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا