2777
2789
چطور یه خانوم تو باشگاه بود چند بار چربی زد ولی نه صورتش پر شد و نه جوون ،البته سنش بالا بود

بايد پيش يه متخصص خوب تزريق انجام بشه و اينكه چربي رو از خونابه جدا كنن تا ماندگاريش و حجمش بيشتر بشه و به اندازه تزريق كنن كه نهايتا يه بار ترميم بخواد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بايد پيش يه متخصص خوب تزريق انجام بشه و اينكه چربي رو از خونابه جدا كنن تا ماندگاريش و حجمش بيشتر بش ...

هزينه ش چقدر بود؟

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
منم چربی زدم واقعا راضی هستم .بعد دوسال هنوز هم عالیه

عریرم خطرآمبولی تو‌تزریق چربی به صورت هس یانه.  اخه منم دوس دارم انجام بدم ولی خیلیییییی میترسم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عریرم خطرآمبولی تو‌تزریق چربی به صورت هس یانه.  اخه منم دوس دارم انجام بدم ولی خیلیییییی میترسم

هیچ خطری نداره خیالت راحت

روزگار اما وفا با ما نداشت.طاقت خوشبختی ما را نداشت ...

تزریق چربی از ژل بهتره چون از چربی بدن خودته ماده ی خارجی نیست ، در ضمن با گرون شدن دلار قیمت ژل خیلی زیاد میشه برای کل صورت 

اما اگر میخواین اینکارو انجام بدین بهتره جای معتبر انجام بدین که نمونه کار زیاد داشته باشن من خودم کلینیک رویان سلامت انجام دادم و راضی بودم

نمونه کاراشونم تو سایت هست تزریق چربی  لینکشو گذاشتم براتون