2777
2789
عنوان

عمل قلب باز،کمک

366 بازدید | 19 پست

سلام دوستان،توروخدا بیاین یکم روحیه بدینو از تجربیاتتون بگین،من بابام دیروز عمل قلب باز انجام داد،امروز رفتم ای سی یو ملاقاتش از پشت شیشه دیدمش،پرستاران میگفتن ک حالش خوبه و عملش خوب بوده ولی وااااقعا بابام بیحال بود،رنگش خیلی بنظرم زرد شده بود،توروخدا بگین تا چنوقت طول میکشه دوباره ب حالت اولیه خودش برگرده و کامل خوب بشه،تو خونه اوردیم چ کارایی بکنیم ک مراقبتش عالی باشه و زود بهبود پیدا کنه😖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش عزیزم عمل سنگینی هست حدودا تا دو ماه تقریبا رنگ چهره شون پریده اس. باید تقویت بشه آنتی بیوتیک هاش رو خوب مصرف کنه. از حدود دو ماه دیگه بره کلاسهای بازتوانی تو بیمارستان رو شرکت کنه انشااله زود تر خوب میشه فقط مراقب روحیه اش باشید انگار یک احساس افسردگی خفیف پیدا میکنن بخصوص اگر سنشون کم باشه.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
نگران نباش عزیزم عمل سنگینی هست حدودا تا دو ماه تقریبا رنگ چهره شون پریده اس. باید تقویت بشه آنتی بی ...

چ غذاهایی اومد خونه درست کنیم بهتره??ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیارم بزارین😔

47 سالشه بابام،ولی خب روحیه اش بد نبود قبل عمل

عزیر دلم نگران نباش الان عمل قلب مثل قدیما نیست هر چند عمل سنگینه اما خداروشکر بیشتر مریضا بهبود پیدا میکنن جای نگرانی نیست و اینکه پرستارا میگن خوبن مطمین باش خوب هستن ون امید الکی نمیدن گلم 

من پسرم یکسال داشت عمل کرد خداروشکر الان خوبه 😙

خوشا به بخت بلندم که کنارم تویی💘A@S
عزیر دلم نگران نباش الان عمل قلب مثل قدیما نیست هر چند عمل سنگینه اما خداروشکر بیشتر مریضا بهبود پید ...

الهی چ سخت بچه کوچیک😣خداروشکر ک الان خوبه،تورووخدا برا بابای منم دعا کنین خیلی امروز دیدمش بهم ریختم،خودمم تو شرایط سختیم اصلا دارم دیوونه میشم،حس میکنم دیگ خیییلی ضعیف شده بود

الهی چ سخت بچه کوچیک😣خداروشکر ک الان خوبه،تورووخدا برا بابای منم دعا کنین خیلی امروز دیدمش بهم ریخت ...

اره گلم خب عمل سختی رو پشت سر گذاشته معمولا دو یا سه رو ای سی یو میمگنن بعد انتقال به بخش 

واسه پسر من خیلی سخت بود معجزه شد واسمون ما یک ماه تمام بیمارستان بودیم 😭

خیلی روزای سختی بود خدا به دشمنمم نشون نده 

از بابت باباتم خیالت راحت یکی از اشناهامون دریچه قلبشو عو ض کرد الان ماشالله سالم زندگی میکنه

چ غذاهایی اومد خونه درست کنیم بهتره??ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیارم بزارین😔 47 سالشه باب ...

گلم حتما قبل مرخص شدن از دکتر بپرسین که پرهیز غذایی دارن یا نه 

اوایل بهتره که بیشتر مایعات باشه مثلا سوپ های کم چرب و کم نمک با ادویه کم شبیه همون غذا های بیمارستان . مراقب باشین سرما نخورن .پزشکشون هم یک سری مراعات ها و برنامه ها رو بهشون میگه‌ سنشون خیلی کمه انشااله زود خوب میشن ولی واقعا کلاس های بازتوانی خیلی موثره بطوریکه انشااله بعد حدود سه ماه از کلاسها میتونن کامل دوچرخه سواری کنن. فقط مراقب بخیه هاشون باشین و بازم تاکید میکنم روحیه شون حفظ بشه. من با خیلی از بیمارهای قلبی مواجه شدم انگار وقتی به قفسه سینه و بخیه هاشون نگاه میکنن شوکه میشن. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

با این اوضاع بارداری به خودت استرس وارد نکن. شما اگه سزارین هم کنی تا یکماه رنگ پریده ای چه برسه به عمل قلب باز.انشااله زود خوب میشه 

یک سال و یه ماه😭خیلی روزای بدی بود قلبش بین بطن سوراخ بود

😱😱😱😱😱چییییی بچه 13 ماهه چجوری عمل به این سنگینی روش انجام دادن.... وای یاد دو سال پیش افتادم تو بیمارستان بودم یهو دیدم صدای گریه یه زنی تو حیاط بیمارستان میومد میگفت بچه 3سالم آوردم اینجا عمل قلب کردن تو عمل فوت کرد.... اینقدر زجه میزد مادرش... منم اشکم در اومد