2777
2789
حالا واقعا نایک اصله؟من شنیدم برندهای خیلی معروف مثل این اصلا اصلش تو ایران نمیاد.حتی اونایی که جنسش ...

راسش منم شنیدم ،ولی یه سریا میگن قاچاقی میارن بعضیا میگن یه سری سایتا مثه این معتبرن اما راسش خودمم نمیدونم 🤔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااا چه ربطی داره ؟ ببین عزیزم ۷۰۰ واسه تقریبا هیچکسی اینطور نیست که اصلن پولی حساب نشه ولی خدا رو ...

عزیزم پیش پیش مبارکت باشه خیلی خشگله من پولشو ندارم بخرم ولی تو تن مارک یه چیز دیگست❤️❤️❤️💗

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
کودوم شهری؟😂 اگه اصفهانی و سراغ داری که بخر برام میام میگیرم 

من که بجنوردم، برات پست میکنم😆🤣

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

عزیزم پیش پیش مبارکت باشه خیلی خشگله من پولشو ندارم بخرم ولی تو تن مارک یه چیز دیگست❤️❤️❤️💗

مرسی عزیزممم ،چقد ادمایی مثل تو کم شدن خیلی خوب و مهربونی قدر خودت و بدون ❤ ایشالاااا که توام بتونی بخری اما اول دعا میکنم که همیشه دلت خوش باشه و حال دلت خوب باشه ❤❤❤

مرسی عزیزممم ،چقد ادمایی مثل تو کم شدن خیلی خوب و مهربونی قدر خودت و بدون ❤ ایشالاااا که توام بتونی ...

قربونت برم عزیزم دعا کن فردا کار همسرم مشخص بشه که بمونه خیلی دلم گرفته ولی با این سوییت شرت حال کردم 

قربونت برم عزیزم دعا کن فردا کار همسرم مشخص بشه که بمونه خیلی دلم گرفته ولی با این سوییت شرت حال کرد ...

باشه عزیزمممم حتما واست دعا میکنم ،توام واسه من دعا کن 😔 عزیزم اگه خریدمش قابل تو رو ندارههه ❤😊

باشه عزیزمممم حتما واست دعا میکنم ،توام واسه من دعا کن 😔 عزیزم اگه خریدمش قابل تو رو ندارههه ❤😊

فدات شم ولی شلوارشم اکی کن😁😁😁

بزار بگردم ببینم دارن که بخرم 😂😂😂

هست حتما تو چیت از صدف طاهریان کمتر خداییش با مارک خوش هیکل تر میشن