2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولفیکس میگیرم

ببم گرفتم یبار قشنگ یه وجب بین پاهاش اویزون میشد😂😂😂😂

البته دخترمن ۲۱ماهشه پی پی رو بلده بگه میبرنش دستشویی جیش هم جدیدا میگه

ولی بازم جایی برم و شبها پوشکش میکنم

یه بسته ده تایی برای سه روزشه

مولفیکس گرفتم فکرکنم شصت تومن چهل تایی شماره چهار البته جنس قبل بودگفت بازگزون شده

یدونه لباس گرم امروزواسه دخترم گرفتم66یه شلوارمخمل24پارسال عین همین شلوارو10گرفتم واسه خوذم دلم نمیاد66بدم لباس بخداخیلی گرونه

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
مولفیکس گرفتم فکرکنم شصت تومن چهل تایی شماره چهار البته جنس قبل بودگفت بازگزون شده یدونه لباس گرم ا ...

البته دارم ازپوشک میگیرم فقط بیرون خونه پوشک میکنم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

پمپرز که همسرم 15تا خریده بود قیمتش اونموقع 95 بود ولی الان از قیمتش مطمئن نیستم یه جا 110 میگن یه 150 وهر کسی هر قیمتی میخواد میفروشه.گرونه ولی خیلی راضییم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
مولفیکس گرفتم فکرکنم شصت تومن چهل تایی شماره چهار البته جنس قبل بودگفت بازگزون شده یدونه لباس گرم ا ...

خدایی سخت شده . ادم دلشم نمیاد برا بچش خرج نکنه ولی پول زوره وقتی میدونی تا یه ماه پیش نصف این قیمت بوده و سودم داشتن تازه