2777
2789
عمل کن. یکم قوز داره.خیلی عوض میشی.دماغ منم مثل این بود عمل کردم عالی شدا

چه خوب...  پیش کدوم دکتر عمل کردی شما؟

مرداب زندگی همه را غرق میکند.... ای عشق همتی کن و دست مرا بگیر....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی عمل کردی یا عروسکی؟

اصلا دکتر امیری عروسکی عمل نمی کنه.قوزشو عمل کرد پایینشم یکم جمع کرد.مثل دماغ تو بود.عروسکی عمل نکن.هر کی منو میبینه فک میکنه مادر زادی دماغم کوچیکه اینقدر طبیعیه🤣.پیش هر کی رفتی بگو طبیعی عمل کنه یا طبیعی عروسکی ترکیبی.

اصلا دکتر امیری عروسکی عمل نمی کنه.قوزشو عمل کرد پایینشم یکم جمع کرد.مثل دماغ تو بود.عروسکی عمل نکن. ...

نه اصن چون عروسکی دوس ندارم پرسیدم اتفاقا

مرسی عزیزم از راهنماییت

اگ دکترمن بود عالی بود منم یدفعه ای ازگوگل پیداکردم مشاورشو رفتم گفت این دکتربرای بینیای استخونی عالیه منم طبیعی میخاسم الان همه تو فامیل بینی منو میگن تکه تو عملیاخیلی طبیعی انکار دماغ فابریکه خخخخ دکترم تاعید رفت امریکا خیلی منصفه سه و پونصدوپنجاه باویزیتای بعد عمل چهارو صد جهارماهه عمل کردم پسرااام اومده بودن پیشش خیلی خوشگل عمل کرده بود سبکش بیشتر طبیعی و نیمه فانتزیه ولی میگه طبیعی توکل کشورامده .دکترشیرین مقصود 

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
اگ دکترمن بود عالی بود منم یدفعه ای ازگوگل پیداکردم مشاورشو رفتم گفت این دکتربرای بینیای استخونی عال ...

مبارکتون باشه عزیزم... چه هزینه شم خوب گرفته

الان ایران نیس؟