2777
2789
عنوان

سوال

141 بازدید | 11 پست

به نظرتون آقایون ازخانمای چاق سفیدخوششون میادیا توپرگندمی؟؟😞😞😞😞

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

پر و سفید

مسم که پخش و پلا هستم دچار دردوبلا هستم...تو عادلی که طلا هستی به کیمیای مساواتت تو را بدل به خودت اما مرا بدل به ترازو کن...تو را ببوس که لبهایت هنوز طعم عسل دارد تو را بخواه که اغوشت هنوز میل بغل دارد تو را بکار و شکوفا شو تو را بچین و تو را بو کن     ...                                                         #محسن چاوشی 

همه مثل هم نیستن

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از خانمی که عاشق شون بشن و دل بدن بهش 

چه فرق میکنه قیافه مگه کفش و لباسیم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

بستگی ب موقعیتش داره😐اگ واس ....منظورهستش خب تپل باشه و سفید و..ولی ن اگ همینجکری منظور هستش لاغراندام ظریف دوس دارن

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.

چه اهمیتی داره؛ مگر مردها خودشون ایده آل هستند که دوست دارند فلانی فلان باشه. سعی کنید خودتون باشید و خودتون بمانید. شما را همانجور که هستید قبول کنه

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.