2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شريف يارهست ولي نبراونجا 

دوستم برده بود كلاه برداري كردن تازه بعدش فهميد كلاه خيليا رو برداشتن همش كاراي كپي تحويل مشتري هاشون ميزن

بنده خدا دوستم ديد از يك سايت نامعتبر فارسي كپي كرده بودن تازه پروپوزالش بود

به پنج دقيقه فهميد ١٣٠٠ هم پول داده بود

نوشته ها اصلا ربطي به موضوع نداشت

تازه رفته بود از ويكي پديا كپي كرده بود نكرده بود يكم اصلاحش كنه بدون يك واو جا بندازه كپي كرده بود

حتي منابعي كه معرفي كرده بود اصلا ربطي به رشته اش نداشت چه برسه موضوع

بعد اون قسمت هايي كه از سايت كپي كرده بودن مثلا منبع زده بود دو اينم همون اصلا حتي اين شماره ها رو پاك نكرده بود تابلو نشه اينقدر داغون بودن

بزور پول دوستم و دادن كلي استرس كشيد تازه وقتشم هدر رفت دوماه الاف اينا شد 

بنظرم فقط به يك اشنا بده بشناسيش مطمعن باشي كار انجام ميده به موسسه ها اعتماد نكن

شريف يارهست ولي نبراونجا  دوستم برده بود كلاه برداري كردن تازه بعدش فهميد كلاه خيليا رو برداشت ...

تا حالا به دو تا اشنا دادم انجام دادن ولی اصلا تعریفی نداشت عزیزم گفتم شاید موسسه بهتر انجام بده

هیچوقت انسانیت رو فراموش نکنیم.
میخوام موسسه باشه که هی در جریان کارم از نزدیک باشم

خانومی من لیسانسم و رشتمم جوری بود که برای لیسانس پایان نامه نداشتیم

این که شما میگی یعنی چجوری؟؟؟ یعنی موضوع پیدا میکنی برای پایان نامت و میدی یکی دیگه برات انجام بده؟؟؟

تا حالا به دو تا اشنا دادم انجام دادن ولی اصلا تعریفی نداشت عزیزم گفتم شاید موسسه بهتر انجام بده

تهران همين شريف يار و مشاوران شريف و داره 

ولي دوستم به هردو سپرد راضي نبود

البته مشاوران و كارش و نديد اونا تو قبول كردن موضوعش خيلي دست دست كردن مثيكه از اخرم خبر بهش ندادن اينم راضي نبود قيمتاي بالايي هم ميگفتن بهش ٤ تومن ٥ تومن اين موسساتو حواستو جمع كن

دوستم خيلي شانس اورد ميگفت اگر نميتونستم ثابت كنم ابروم ميرفت  پولمم نميتونستم بگيرم شانس اورده بوده كه خيلي ناشي بودن فرض كن كپي ميكردن از يك پروژه ديگه بعد اساتيد ميفهميدن يا طرف نميتونست كار و تموم كنه اونطوري خيلي بد ميشد براش 

خيلي شانس اورد

خانومی من لیسانسم و رشتمم جوری بود که برای لیسانس پایان نامه نداشتیم این که شما میگی یعنی چجوری؟؟؟ ...

اره عزیزم یه موضوع پیدا میکنی باید بهش نواوری اضافه کنی از مقاله های خارجی هی استفاده کنی با چند تا نرم افزار موضوعتو بررسی کنی خلاصه خیلی کار طولانیه  من وقتشو ندارم چون میرم سرکار

عزیزم رشته ات چیه ؟ کدوم دانشگاهی؟  چون بعضی از دانشگاه ها واقعا سخت گیرن خودت انجام بدی بهتر ...

مهندسی صنایع عزیزم  والا کارشناسی رجایی بودم اینقدر اذیتم نکردن که الان که ازاد تهران میخونم دارن اذیت میکنن