2777
2789
عنوان

دوراهی

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردو ازدواجم مامانم تقصیر لشت دفه اول 17سالم بود پس خالم بود رفت آمدم نداشتیم ایندفه گفتم تحقیق کنیم ...

پدرتون چی؟ مادرتون ازنامادری بدترع که.  منم عقدبودم جداشدم پدرمم فوت شده هرخاستگاری ک میاد مامانم میگ تاپیش مشاورنریداصلا.  توکارامادرتون موندم

اونجابودم یروز خواهرشوهرم مجرده گفت بریم خونه دخترعموم آشنا بشی رفتم. دیدم نهار گفتن بمونین بیست مهمونم داشتن 7_8تا خواهرن و داماداو.... بعد فرداش دوباره تو مسجد دیدمشون یکیشون گفت بیایم هتل فلان اونجا. یعنی واس ی نهار ک تازه شوهرمم نبود همگی بیان چندروز بمونن🙁

پدرتون چی؟ مادرتون ازنامادری بدترع که.  منم عقدبودم جداشدم پدرمم فوت شده هرخاستگاری ک میاد ماما ...

پدرم فوت کرده ی تک برادر دارم کوچیکه مامانمو اذیت میکنه دیگ ح.وصله منو نداشت

ازکجافهمیدین پرانتزیه؟

کاملا دیده میشه بروش آوردم گفت مگ اول ندیدی، آره هستم عیب نداره، ولی تابلوئه، باسنش بزرگتراز مردای دیگس واس همینا دودل بودم مامانم زور کرد اگ نری ميندازمت از خونه بیرون

همین جاریم ازم سه سال کوچکتره موقع جهیزیم پررو میگفت ماشین ظرف‌.شویی داری گفتم نه. گفت چرا آخه توشهرت مده ک. منم گفتم خودت داری گفت نه. رومو اونور کردم تازه لیسانسم هست مث من. ولی انگار بیسواده انقد تیکه میندازه