2777
2789
عنوان

دوراهی

132 بازدید | 28 پست

سلام.ازتون میخوام بدون قضاوت درکم کنین و بعد بگید چکارکنم.من چند ماهه ازدواج کردم ولی پشیمونم.اخه قبل عقد فقط دوبار شوهرمو دیدم. حدود دوماه مجازی حرف میزدیم ولی حرفهای الکی ک زیاد باعث شناختمون نشد.بمامانمم گفتم قبل عقد بریم شهرشونو ببینیم چون قرار بود من برم شهر اونها. مامانم چون راه دور بود نیومد تحقیق اونا هم الان میفهمم چرا نیومدن تحقیق ی هفته بعد عقد رفتیم شهرشون خ توذوقم خورد حتی اتوبوس نداره. بدتر اینکه وقتی دیدن من ساده ام جاریام و فامیلای شوهرم دارن واس من همش کلاس میذارن و متلک میندازن. 🙁بعد فهمیدم چرا پدرشون اصرار است شهرمازندگی کنیم مامانم اصرار است شهر اونها. بخاطر کمبود امکانات و گرونی لباس و محدودیت تو انتخاب هرچیزی از ی لباس تا اجاره خونه. اومدیم شهرما. اگ هستین لطفا بیاین بقیشو بگم بهم بگین چجوری باهاش رفتارکنم انقد نخان سوارم بشن😢

الانم جاریمو خواهرهاش اومدن شهرما. حتی یبار منو شام دعوت نکرد مدتی ک اونجا بودیم همشم تیکه متلک انداخته با خواهرش بهم دلم نمیخواد بیان خونم باز متلک بندازن🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا نمیدونم چی باید بگم

یه موقع یه چیزی میگم ناراحت میشی.

امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه انشاالله😍😍

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

🙁بعد ازدواج فهمیدم شوهرم پرانتزیه دست. پاش کوتاهه نسبت ب قدش حتی خواهرکم گفت میت. تستی صبر کنی با فرد مناسبتری ازدواج کنی از زمان ازدواجم الکی پلکی گذشته خرج زندگی از جیب من میره البته الان دوهفتس رفته دنبال کار ولی دریغ از ی هزارتومن