2777
2789

گچسارانی نیسم شیرازی هستم میشناسمش ی مدتی از همه کمتر میگرفت کارشم بنسبت خوب بود الآن ولی فک کنم تو مایه قیمت های دکترای دیگه بگیره

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ولی بیشتربپرس صرفا به حرفای اینجا بسنده نکن بروکاراشو ببین

من خودم شیرازم یکی از کاراشو اینجا دیدم خیلی خوب بود.به من خیلی دور هست که بخام برم پیشش.گفتم اگه خوب هست وقت بگیرم واسه عمل

داداشم زن داداشم خواهرزن داداشم 2تا دختر خاله شوهرم پیشش عمل کردن هر کدوم ی مدلیه بدک هم نیست ؛ شایدم خوبه ولی من کلا بینس عملی دوست ندارخ بحاطر همسن درست نمیفهمم خوبه یا نه 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
من خودم شیرازم یکی از کاراشو اینجا دیدم خیلی خوب بود.به من خیلی دور هست که بخام برم پیشش.گفتم اگه خو ...

عزیزم شما رفتی عمل کردی؟راضی بودی؟من الان میخوام برم عمل کنم پیششون نوبت گرفتم ولی خیلی شنیدم میگندستیاراشون عمل میکنن یا سوراخای بینیشون نامتقارنه؟ماله شما خوب بود؟سوراخای بینی مشکل نداشت