بچه ها اگه تاپیکای قبلیمو خونده باشید و یادتون باشه گفتم چه مشکلاتی رو پشت سر گذاشتم..واقعا الان شرایط روحیم خوب نیست..ببخشید ب مادرمم میگم افسرده شدم میگه من مگه نوکر تو ام کار کنم بعد پوللما بریزم تو سطل اشغال پول دوا و درمون تو رو بدم..😔همه ویژگی های ی ادم افسرده رو دارم..شدم ی ادم گوشه گیر و بدون هیچ اعتماد ب نفسی همش ی بغضی توی گلومه مثل قبل ن میتونم درس بخونم ن با دیگران ارتباط برقرار کنم..بچه ها کلاس اصلا تعجب میکنن من ک ی ادم پر شرو شور و شلوغ کلاس بودم الان حتی نمی تونم ب همجنسمم اعتماد کنم چیکار کنم جز مادرمم ک کسی رو ندارم ی راه حلی میتونید بدید از این وضعیت درام..سال بعد کنکور دارم و بشدت توی درسم افت کردم و هیچی تو مخم نمیره انگار زندگیم متوقف شده هر ی دقیقه برام مثل ی ساله...رابطمم با دوستام کاملا قطع کردم شدم مثل ی مرده متحرک😢
ببین عزیزم به جز بعضی بیماریهای روانی که ماده ای در مغزشون باید ترشح بشه و نمیشه و مجبور به خوردن قرص هستن بقیه داروها فقط تو رو معتاد به اون قرصا میکنه و عملکرد طبیعی مغزو مختل میکنه و دیگه بدن به طور طبیعی اون ماده رو نمیسازه و منتظره بهت برسه و در نتیجه معتاد به اون قرصا میشی افسردگی هم از اون بیماریها نیست که بخوای قرص بخوری فقط باید رو خودت کارکنی و اهدافت فکر کنی دنیا بی دلیل ساخته نشده تلاش کن حتما راهشو پیدا میکنی سنی هم نداری پس بیخودی فاز غم نگیر با ادمای مثبت نشست و برخاست کن آهنگای شاد گوش کن ورزش کن تغذیه تو مناسب کن یه مدت دور عشق و عاشقی هم خط بکش تمام حالت خوب خوب میشه