2777
2789
عنوان

افسردگی

54 بازدید | 4 پست

بچه ها اگه تاپیکای قبلیمو خونده باشید و یادتون باشه گفتم چه مشکلاتی رو پشت سر گذاشتم..واقعا الان شرایط روحیم خوب نیست..ببخشید ب مادرمم میگم افسرده شدم میگه من مگه نوکر تو ام کار کنم بعد پوللما بریزم تو سطل اشغال پول دوا و درمون تو رو بدم..😔همه ویژگی های ی ادم افسرده رو دارم..شدم ی ادم گوشه گیر و بدون هیچ اعتماد ب نفسی همش ی بغضی توی گلومه مثل قبل ن میتونم درس بخونم ن با دیگران ارتباط برقرار کنم..بچه ها کلاس اصلا تعجب میکنن من ک ی ادم پر شرو شور و شلوغ کلاس بودم الان حتی نمی تونم ب همجنسمم اعتماد کنم چیکار کنم جز مادرمم ک کسی رو ندارم ی راه حلی میتونید بدید از این وضعیت درام..سال بعد کنکور دارم و بشدت توی درسم افت کردم و هیچی تو مخم نمیره انگار زندگیم متوقف شده هر ی دقیقه برام مثل ی ساله...رابطمم با دوستام کاملا قطع کردم شدم مثل ی مرده متحرک😢

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میشه بپرسم چرا؟؟؟ حتما یه علتی داره بی دلیل که ادم افسرده نمیشه

افسردگی تو مدت کم ب وجود نمیاد بلند مدته 😔

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

ببین عزیزم به جز بعضی بیماریهای روانی که ماده ای در مغزشون باید ترشح بشه و نمیشه و مجبور به خوردن قرص هستن بقیه داروها فقط تو رو معتاد به اون قرصا میکنه و عملکرد طبیعی مغزو مختل میکنه و دیگه بدن به طور طبیعی اون ماده رو نمیسازه و منتظره بهت برسه و در نتیجه معتاد به اون قرصا میشی افسردگی هم از اون بیماریها نیست که بخوای قرص بخوری فقط باید رو خودت کارکنی و اهدافت فکر کنی دنیا بی دلیل ساخته نشده تلاش کن حتما راهشو پیدا میکنی سنی هم نداری پس بیخودی فاز غم نگیر با ادمای مثبت نشست و برخاست کن آهنگای شاد گوش کن ورزش کن تغذیه تو مناسب کن یه مدت دور عشق و عاشقی هم خط بکش تمام حالت خوب خوب میشه