2777
2789
عنوان

برگشتن معشوق

68286 بازدید | 92 پست

سلام دوستان. بدجوری دلم گرفته. دلتنگ ینفرم بدجوری میخوامش ولی نمیخوام بهش پی‌ام بدم و غرورمو زیرپا بزارم چون چندین بار اینکارو کردم و الان غرورم ازهرچیزی مهمتره برام. لطفا نصیحتم نکنین خواهش میکنم ازتون. اگه دعا یا ذکری بلدین که باعث میشه برگرده پیشم لطفا بگین بهم..ممنون میشم ازتون اجرتون با امام حسین

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخي😔

ذکر خوبیه روزی صد مرتبه😂

من یه زخم خورده ام       😢😢😢              از اونی که                کاربریمو قطع کرد‌ ‌‌سر پل صراط یقتو میگیرم لعنتی  😭😭        تیکر بارداری نیست

خب اون بیاد دنبالت.غرور ی زن خیلییی مهمه

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

به الوهیت درونش نامه بنویس عالیه عالی عالی عالی

تجسم کن تجمای خوب خوب که پیام داده و...

14 بار نادعلی شب جمعه

یا ذلک من سده لک شب جمعه120 بار

ولی من با قانون جذب درست کردم همه چیو

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

نماز جعفر طیار در اووووج ناامیدی مخصوصا برا آشتی و ازدواج جواب میده. من خودم خوندم سره یه هفته جواب گرفتتتتم  من خیلی دلم شکسته بود همینجوری اشکام سیل وار میریخت 3سال پیش خوندم. چندروز پیش دیدم تو نت نوشته درباره نماز جعفر طیار که اگه شده حتی به زور گریه کنید.   و ذکر یا ودود برا قهر خیلی خوبه امتحان کردم.  و غسل صبر خییییلی خوبه.. و دم کرده چوب دارچین یا چای دارچین بهتون آرامش میده. 

سعی کنید به زور از خدا نخواید عزیزم

و اینکه مردا عاشق زن مغرور و شادو شنگولن. زیاد بری دنبالش خودشو میگیره پرنده اتو ول کن اگه رفت از اولم مال تو نبوده چه بهتر که زود فهمیدی اگه برگشت یعنی هر چقدم ولش کنی ولت نمیکنه😉

مرا عهدیست با جانان.. .. که جانان جان من باشد