2777
2789

وقتی دفع کیست داشتین درد داشتین؟؟؟و پریود بودین یا ن؟؟من خیییلی درد دارم سمت چپ رحمم سوم پریودمه خیلی پریودم گلاب ب روتون سیاه رنگ شده الان از ساعت یک تا حالا درد دارم گاهی کمرمم میگیره ول میکنه اما سمت چپ دلم داره میترکه و سوال آخر اینکه وقتی کیست دفع میشه چیزی هم از واژن خارج میشه یان مرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار تاحالا کیستم دفع شده یبارش مجرد ک بودم البته اونموقع کیستم پاره شده بود درد شدیدی داشتم ب حدی ک صاف نمیتونستم وایسم اونموقع آب وخون فقط اومد.بعد عروسیمم روز اول پریودی یه چیزی مثل پوست مرغ ازم افتاد دردم ول شد

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

من ۳بار کیست داشتم وتوی پریودی ها دفع شده ولی اصلا متوجه دفعش نشدم .....ولی مجردی ۶ماه یکبار قاعده میشدم یه کیست ۵سانتی داشتم نمیدونم چی شد یهو ترکید وهمراهش پریود شدم ودرد وحشتناک داشتم ۳روز وبعدم خوب شد

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من دوبار تاحالا کیستم دفع شده یبارش مجرد ک بودم البته اونموقع کیستم پاره شده بود درد شدیدی داشتم ب ح ...

اون پوست مرغ سقطت بوده گلم.مخصوصا اگه پریودت دیر شده باشه.

من کیست دفع کردم.یه چیز سفید آبکی اما مشخصه.دقیقا مثل سفیده تخم مرغ عسلی.یکیش درشت بود دو سه سانت.بقیش ریز.تا چند روز این مدلی بود.با بادکش روز تخمک گذاریم و خوردن اینوفولیک دفعشون کردم.

ولی چون پی سی او هستم بازم کیست ایجاد میشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
من ۳بار کیست داشتم وتوی پریودی ها دفع شده ولی اصلا متوجه دفعش نشدم .....ولی مجردی ۶ماه یکبار قاعده م ...

عزیزم بخاطر امضات میگم که به شوهرت بگی

نمیدونم چرا و چی شده و چی به خوردمون دادن تو این جنگ سرد که هیچکس باردار نمیشه.پدر همه در میاد تا مادر بشن.شوهرت اگه زن دیگه ای هم بگیره همین آش و همین کاسه اس.

مافیای پزشکی کشورهای پیشرفته هستن که بخاطر فروش دارو و روش های درمان و ... مسایلی ایجاد میکنن که باعث بیماری بشه تا بتونن داروهاشونو بفروشن و سود کنن.

مثل تولید کننده های آنتی بیوتیک‌ یا داروهای ضد سرطان.یا مثل تولید کننده های آنتی ویروس توی مهندسی کامپیوتر.

پس این مشکل مال اکثر مردمه.

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
من دوبار تاحالا کیستم دفع شده یبارش مجرد ک بودم البته اونموقع کیستم پاره شده بود درد شدیدی داشتم ب ح ...

البته شایدم کیستتون نوعش فرق داشته.مال من فولیکول های نابالغه.مال بعضیا کلسیفای یا درموئید

اون پوست مرغ سقطت بوده گلم.مخصوصا اگه پریودت دیر شده باشه. من کیست دفع کردم.یه چیز سفید آبکی اما مش ...

اخه پریود بودم سه روز بعد عروسیم پریود شدم.

البته شایدم کیستتون نوعش فرق داشته.مال من فولیکول های نابالغه.مال بعضیا کلسیفای یا درموئید

نمیدونم شاید