2777
2789
خسته نباشن 2 تومن ارزون شده رژین؟    

اره اصلا این جدیدا که اومده قیمت روش زده ۱۵۸۰۰ 

رسما قیمت زدن دیگه قبلنا قیمتها رو پاک میکردن اما الان جدیدا خود کارخونه گرون کرده وقتی هم کارخونه گرون کنه دیگه پایین نمیاد 

اره اصلا این جدیدا که اومده قیمت روش زده ۱۵۸۰۰  رسما قیمت زدن دیگه قبلنا قیمتها رو پاک میکردن ...

اینبار منم رژین میخرم اگر رنگش بهتر از اتا هست من همیشه اتا میخرم گفتم بهتره ولی ظاهرا رژین بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه پیدا کردی بخر عالیه

این با رفروشگاه بودم نزدیک خونمون سه تا فروشگاه رفتم همه مارکهای متفرقه بود نمیدونم چرا حتی دستمال سافتلن و تنو و چشمک هم نبود همه مارکایی که برگاش کاهیه ...دستمال مینا و نمیدونم یه مارکایی که تا به حال ندیده بودم

بچه هامیگن فامیلاواویلا نگیرین اصلاخوب نیستن توگرونی هم 9تومن بودن ارزون نشدن خواهرم اولین بارفامیلارو3800گرفته بود

من خودم سانیامیگیرم اینبار دل آرا گرفتم خوبه بدنیست

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

اینبار منم رژین میخرم اگر رنگش بهتر از اتا هست من همیشه اتا میخرم گفتم بهتره ولی ظاهرا رژین بهتره

خیلی بهتره در حدی که شوهرم‌متوجه شد اخه شوهر من خیلی دوست داره عذا رنگ‌داشته باشه گفت درای صرفه جویی میکنی گفتم‌نه خیلی هم زدم‌گفت پس چرا رنگش مثل همیشه نیست گفتم آتا گفت رزین یک‌چیز دیگست