2777
2789
عنوان

برا لازانیا😋

793 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من به شدت هوس لازانیا کردم هیچی از وسایلشم ندارم اصلا هم بلد نیستم

وسایلشو بهم میگین و اینکه چه جوری درست میکنین

کلا هر چی در مورد لازانیا بلدین بگین

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

موادش همون مواد ماکارونیه

لازانیا رو ک از اب جوش کشیدی میچینی ته ظرف یه لایه لازانیا یه لایه مواد روشم پنیر و الا اخر

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موادش همون مواد ماکارونیه لازانیا رو ک از اب جوش کشیدی میچینی ته ظرف یه لایه لازانیا یه لایه مواد ر ...

اون پودری که تو بستشم هست کی باید بزنم؟

موادش میشه پس سویا و سیب زمینی و فلفل دلمه ای؟

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

خو لازانیا بگیر

گوشت چرخ کرده با پیاز و فلفل دلمه و رب و ادویه مث مواد ماکارانی

بعد رو لازانیاها لایه اول سس سفید بعدش پنیر بعدش مواد همیطور تا اخر لایه رویی هم پر پنیر 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اون پودری که تو بستشم هست کی باید بزنم؟ موادش میشه پس سویا و سیب زمینی و فلفل دلمه ای؟

اون پودر ادویه مخصوصشه میزیزی تو مواد.اره گوشت چرخی بزنی بهتره از سویا و اویشن فراوون

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

لازانیا رو رولی درست کن هم خوشمزه تر میشه هم خوردنش راحت تره موادش هم همون مواد ماکارونی گوشت سرخ شده و قارچ و هویج و ذرت و فلفل دلمه و پنیر پیتزا اابته خیلی ها بهش سس بشامل میزنن که من دوست ندارم سس بشامل همون شیر و ارد هستش

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]