2777
2789
عنوان

برا اولین بار میان

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 131 پست
اره همین که تو دست مدل میدن میزنن تو تابه

کباب تابه ای؟! به صرفه نیست به همه یکی دو تا میرسه، چیزی نمیشه؟! اصلا معلوم نیست اون همه گوشت مصرف کردی! برای جمعیت زیاد اصلا غذای مناسبی نیست، بی برکت میشه، خوب از بیرون کباب بخرید، یا جوجه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خان دستور داده کباب

اخه کباب تابه ای برای مهمون اونم مادرشوهررر اونم بار اول خوب نیس 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کباب#  تابه ای 😐😐😐😐😐؟

بار اول ؟

خانواده ی شوهر ؟! 

سانای نی نی نای ؟!!!! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

مرغ یاخورشم بذارزشته که بنده خداهاباراول میان.من به کباب چیزی جزنمک وپیازوفلفل نمیزنم چون مزه ی گوشت رو میگیره.پیاز رو رنده کن آبشو جدا کن بعدپیازوباگوشت ونمک وفلفل ورزبده بعدم پهن کن ته ماهبتابه ومثل کباب برش بده بعد یکم آب وآب پیازوروغن بده روش وزیرشوکم کن ودرشو بذاربذاربپزه وآبش خشک بشه یه ربعی طول میکشه.بعدم نذارخیلی سرخ بشه بدمزه میشه

💜خدابامن است💜

والا انواع کبابا رو نمیدونم اسمشو   همینایے که تو دست مدل میدن میزارن تو تابه سرخ بشه

شامی کباب . 

گوشت و پیاز و زرد چوبه و فلفل سیاه .پیاز رو که رنده کردی حتما آب پیاز رو بگیر . گوشتت هم خوب ورز بده . من خودم بهش پودر سیر و زیره هم میزنم با یه کم آرد .

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.