2777
2789
عنوان

خامه م:((((

109 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

میگم خامه قنادیو چجوری فرم میدین شما

ی ربع گذاشتم تودمای محیط بعد ظرف روحی و پره همزنو قاشقم توفریزر بود ..زیرظرفمم مث تونت ک نوشته بود یخ گذاشتم.جلوکولر نشستم شروع کردم همزدن دریغ از ی ذره تغییرحالت چرا😕

کلی ایده واس تزیین کیک داشتما😤😤

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۸ دقیقه باید هم بزنی.اگه خراب نباشه درست میشه.

میگم عزیزم میشه عیب از اب کردن خامه م بوده باشه؟؟ ازفریزر دراوردم یک روز کامل گذاشتم تویخچال 

یک کیلوووووو خیلی زیاده! من خریدم گزاشتم کمی اب شد تا زدم فرم گرفت والله

😕 بار اولمه نمیدونم

میگم روش نوشته مینارین . 25درصد چربی میشه درصد چربیش پایین باشه ک فرم نگرفته؟ اخه تو نت نوشته بود زیر30درصد نخرین

من اینو قبلنا خریده بودم 

اخرین راه قبل از دور ریختنش یکم کره ای ک تو دمای محیط بوده بش اضافه کن و هم بزن اگه بازم فرم نگرفت خ ...

وای مرسی عزیزم لطف کردی برم تست کنم

میگم یجانوشته بود نشاسته ذرت یاپودرخامه بزنین براسفت شدنش. دقیقااینا رو کی بتیداضاف کرد میدونین شما؟

اخرین راه قبل از دور ریختنش یکم کره ای ک تو دمای محیط بوده بش اضافه کن و هم بزن اگه بازم فرم نگرفت خ ...

راسی ببخش انقد سوال میپرسم

کلامیتونم دفعه بعدی از همون اول کره اضافه کنم ک درصد چربیش بره بالاتر؟؟

راسی ببخش انقد سوال میپرسم کلامیتونم دفعه بعدی از همون اول کره اضافه کنم ک درصد چربیش بره بالاتر؟؟

اگه جواب بده اره.

پودر خامه رو هم قبل هم زدن بریز روش.اگه پودر خامه میریزی دیگه کره نزن.

اگه خیلی شل شده بزار یکم سفت تر بشه بعد به هم بزن.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز