2777
2789
عنوان

چ کلاسی برم ک...

180 بازدید | 21 پست

بدرد بخور باشه .خودم فوق دیپلم طراحی و دوختم . با اینکه علاقه داشتم نشد ادامه بدم .درگیر ازدواج و بچه و...شدم .رفتم ی مدتم ارایشگری اونم چون وسواس و چندشی هستم ادامه ندادم😕 الان چندروزه زده ب سرم برم ادامه بدم خیاطی رو یا برم کلاس ورزشی کاراته یا شنا.! نمیدونم دلم میخواد یچیزی یاد بگیرم و سرم گرم بشه! ۲۷سالمه و خانه دارم .چ کنم بنظرتون؟؟؟؟

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیاطی رو ادامه بده ازش پول در بیار

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه وسواسی هستی شنا نرو اونجا همه جور ادم میاد دلت نمی کشه بری توی آب

اره الانشم چندشم میشه ی سانس برم 😣🤕

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
ینی میخای کسب درامد کنی؟

در امد نه بیشتر میخوام ی هنر یاد بگیرم

کاراته به چه درد میخوره برو خیاطی خوبه واسه خودت کلی مانتو بدوز

اخه چاقم شدم کمی . دوستام کاراته کارن هیکلای خوبی دارن

خیاطی رو ادامه بده و جایی مشغول شو, انشالا کارت رونق پیدا کنه

باشه ..ممنون❤