2777
2789
عنوان

جاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم انقد میدیدم مادرشوهرمو خواهرشوهرم به بقیه میگفتن بچه شو نمیده به ماها ولی برام مهم نبود کار خودم ...

ای بابا پس توام؟؟ 😅

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
نمیدونم کلا حساس بودم حس میکردم الان از دستشون میفته یه چیزیش میشه،به شوهرمم نمیدادم ولی وقتی بچم گر ...

اهاااان پس باز بهتری شما😊

ای بابا پس توام؟؟ 😅

اره بخدا دست خودم نبود،مادرشوهرمم اذیت میکرد مثلا یادمه یه بار رسیدیم خونه خواهرشوهرم بعد بچه خواب بود تازه۴۰روزش شده بود بعد یهو پرید رو صورت بچه محکم بوسش کرد بیچاره بچمم تو خواب ترسید هی دست و پاشو تکون میداد بعد جیغ زد منم همون لحظه از تو اتاق اومدم بیرون گفتم خواهشا دیگه اینکارو نکنید یه چشم غره ام بهش رفتم دیگه ترسید،اخه بار اولشم نبود منم میترسیدم بچم تو خواب دیوونه بشه

معلومه حسوده ب توهم حسودی میکنه وگرنه من خودم بچمو اگه جاریم بغل کنه اصن ناراحت نمیشم 

اره به نظرم حساسه بهم،،،  مثلا بقیه با خودشون بگن این چ آدم خوبیه بچه جاریش رو دوس داره،،  فکک کنم از این موضوع  بچه گانه ناراحت میشه 😒

آخه دو بارم سقط داشتم 🤦‍♀️

اره بخدا دست خودم نبود،مادرشوهرمم اذیت میکرد مثلا یادمه یه بار رسیدیم خونه خواهرشوهرم بعد بچه خواب ب ...

من که از خانواده شوهرم تک تکشون متنفرم ولی خیلی بچمو دوس دارن حتی اگر بزن یا دعواش کنن اصلا اعتراض نمیکنم خیلی عادیه برام 

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
عزیزم اون مادر الان تازه زایمان کرده هورموناش به هم ریخته خیلی خیلی حساسه نمیتونه منطقی رفتار کنه.بر ...

بخدا خیلی ملاحظه میکنم،،،،  حتی مادرشوهرم جلو برادرشوهرم همش میگه چرا فلانی بچه روو نیاورد چرا فلان کارو نکرد من همش میگم طرفداری جاریمو میکنم ک حق داره نمیتونه بزور بکشه سینه شو از دهن بچش ک،،،  یا میگم نوزاد دیگه همش خوابه دست مامانش نیس و از این حرفا ا...

بخاطر همینم بیشتر میسوزم دیگه من چ طوری رفتار میکنم اون چطوری جواب میده😐

من که از خانواده شوهرم تک تکشون متنفرم ولی خیلی بچمو دوس دارن حتی اگر بزن یا دعواش کنن اصلا اعتراض ن ...

اره خدایی دوس دارن بچمو اونم از رو دوس داشتن میپرید رو بچم،زن۵۰ساله نمیدونست نباید بچه رو تو خواب دیوونه کرد