2777
2789
عنوان

جاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 74 پست
کار برادرشوهرت بدتر از جاریته 😟

اره بد منم راضی نیستم می‌بینیم اینطوری میکنه منم میرم اتاقی آشپزخونه ای جایی سرمو گرممیکنم ناراحتی پیش نیاد بین زن و شوهر!!! خداوکیلی به شوهرمم حتی چیزی نگفتم در این مورد نکنه بد شه باهاش!!!!

ولی دیشب دیگه واقعا بهم برخورد😐

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیا این مدلین !! خودشون  با رفتارشون  یه کاری می کنن ؛  بچه شونو  از نظر مین ...

والا اون بچه چ گناهی کرده بخاطر مادرش از همه ترد بشه

واقعا چی میشه که از بچه مردم خوشتون میاد     میبینی اینجوریه تحویل نگیر دیگه!اون بنده خد ...

خب جاریم میگیره برادرشوهرم میارش😅😅 

گیری کردیم این وسط منم آخه دلم ضعف میره برا نوزاد اونم ک بچش حسابی سفید و تپل و جیگریه😋😋😋

خب جاریم میگیره برادرشوهرم میارش😅😅  گیری کردیم این وسط منم آخه دلم ضعف میره برا نوزاد ا ...

عزیزم اون مادر الان تازه زایمان کرده هورموناش به هم ریخته خیلی خیلی حساسه نمیتونه منطقی رفتار کنه.برادر شوهرت عقلش نمیرسه ولی شما که زنی ملاحظه اش رو بکن!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
حتما بچه اولشه منم خیلی رو بچم حساس بودم تا چندماه به هیچ کس جز مامانم نمیدادمش ولی بعدش خوب شد ...

ینی چی فک میکردی به کسی نمیدادیش؟! مثلا اینکه چیزیش بشه بچه؟!

برعکس من  اصلا بچه های جاریام ب چشمم نمیان  انگار ی مشت بچه اون پایین مایین ها واسه خودش ...

جدن؟؟؟  خب شاید واقعا بچه دوس نداری؟؟؟  یا شاید بچه ها زیادن!!! ما کمیم آخه کلا هم بچه کوچیک نداریم مخصوصا تو خانواده خودم ک هیچی!! برا همین ضعف میکنم😋

نمیدونم والا شاید 😞

خودت نی نیت بیاد بغلت ففط استرس اینو میکشی بغلش میکنن زیاد بوسش نکنن...نمیدونم درس نگهش داشتن...اخرشم صبرت سر میاد میگی گشنی بدین شیرش بدم....خخخخخ....فقط باید برات پیش تا درک کنی

شما فکر می کنی خوب گرفتیش یا بغلش کردی اون بنده خدا مادره استرس داره طبیعی هست هرچند شاید اشتباه کنه ...

حالا اگه بغلش نمیکردم کلی همه میگفتن حسودی میکنه چون خودش نداره چشم دیدن بچه جاریشو نداره!!!! 

بعدم بچه الان گردنش سفت شده حواسم هس اذیت نشه بعدشم کلا نیم ساعت تهش دستم میمونه بچه،  دندون رو جیگرش بزاره اگه گریه کرد بچه و اذیت بود بهش میدم دیگه آزار ک ندارم😐

عزیزم به نظرم جاریت حق داره . بچشه . هر اتفاقی بیفته شما فقط یه سرزنش میشی اون تا اخر باید بدبختیشو ...

من مخالف مسعولیت قبول کردن بچه ام،،  ینی مادرش بزاره بچشو بره جایی!! هیچ وقت این مسعولیت رو قبول نمیکنم!! اما اینکه کنارش نشستم همه هستن همه حواسشون هس!! بچه هم خوبه راحته میخنده گریه نمیکنه! نمی‌فهمم مشکلش چیه!!!.

حالا در کل فقط میگم ک بهمم برخورد این کارش زشته حقم نداره اصلا به نظرم 😒