2777
2789

بسیار زیاد.روایات هم سفارش به استخاره کردند اما از تفال به قرآن نهی کردند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم اما وقتی برای ازدواج با شوهرم رفتم پیش ی روحانی و برام استخاره گرفت گفت خیلی بده و ب عروسی نکشیده جدا میشین ؛ اعتقادم رو از دست دادم دیگه .چون ۷ساله باهمیم و ی دختر نازم دارم.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

واسه من درست در نیومد..دوستم برای خرید خونه استخاره کرد خیلی خوب اومد..بعدش معلوم شد سرشون کلاه گزاشتن و سالهاست دادگاه میچرخه...

واسه یکی ار فامیلامونم گرفتیم برای ازدواجش عالی اومد چند سال بعد طلاق گرفتن زندگیشونم همیشه از روز اول همش دعوا و اختلافای بزرگ بود

من اعتقاد ندارم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
تفال ب قران یعنی چی

یعنی سرکتاب گرفتن و امثالهم.

این مورد شما که جای استخاره نداره.معمولا تو این موارد تفکر و مشورت میکنند.

استخاره برای وقتی هست که تمام جوانب کار رو  بسنجید.مشورت کرده باشید.اما باز هم شک داشته باشید.کسی برای بارداری استخاره نمی گیره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
واسه من درست در نیومد..دوستم برای خرید خونه استخاره کرد خیلی خوب اومد..بعدش معلوم شد سرشون کلاه گزاش ...

نمیدونم منم موندم ب جواب استخاره اکتفا کنم یامحل ندم

یک بارم یکی از دوستای مادرم سرکتاب باز کرد مجرد بودم و با شوهرم دوست بودیم .گفت این پسره اصلا باهات قصد ازدواج نداره ..دو ماه بعدش ازدواج کردیم..بعدها شوهرم گفت من از اولین روزی که تورو دیدم قصدم ازدواج بود بهت نگفتم که بیشتر بشناسمت....   

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
یعنی سرکتاب گرفتن و امثالهم. این مورد شما که جای استخاره نداره.معمولا تو این موارد تفکر و مشورت میک ...

اخه عزیزم چون بارداری چهارمم میشه درواقع ولی من دوتا بچه دارم یکیش فوت شد وچون سزارینی هستم درواقع میشه سزارین چهارم ترس داشتم چون میکن خطرناکه یجا استخاره کرفتم گف یمدت صبرکن بعد اقدام کن یکی گف پشیمونی داره

اخه عزیزم چون بارداری چهارمم میشه درواقع ولی من دوتا بچه دارم یکیش فوت شد وچون سزارینی هستم درواقع م ...

روایت میگه پیامبر بر فزونی امتش در روز قیامت نسبت به امت های دیگه مباحات میکنند.دین هم که سفارش زیادی به فرزند آوری کرده.اگر برای عوارض سزارین شک دارید که من یک دکتری رو میشناسم که خانمی رو شش بار سزارین کرده بدون مشکلی.