2777
2789
عنوان

سرگیجه خیلی بد

140 بازدید | 14 پست

سلام دوستای خوبم من دیروز موعود پری بود ک بی بی زدم منفی شد البته دیروز ۳۰ سیکلم بود ک معمولا سیکلام ۳۳روزس علائم بارداری تا حدودی دارم از جمله مزه فلز تو دهنم کمر درد دل درد خفیف یه وقتایی تخمدان هام تیر میکشه نفخ یوبست درد سینه ی زیاد ولی بخاطر اینکه گفتن توجه نکن میخوره تو ذوقت من بیخیال شدم تااینکه دیشب سرگیجه بدی گرفتم ک بلافاصله دستشوییم گرفت اومدم برم دستشویی جلو درش از هوش رفتم بنده خدا شوهرم رنگ تو روش نبود اومد سریع برام اب قند اوورد تا خوب شدم اما بی هوشیم شاید کلا ۱ثانیه شد نگرانم تاحالا اصلا اینطوری نبودم چکاپ هم تازه برای بارداری دادم هیچی مشکلی ندارم کسی تجربه داشتع

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه بار اول صبح که از خواب پاشدم اینطوری شدم حتی بالاهم آوردم اما باردار نبودماز استرس امتحان فشار ...

اخه دیشب در کمال آرامش بدو استرس کنار همسرم داشتیم فیلم میدیدیم یهویی مگه میشه

اخه دیشب در کمال آرامش بدو استرس کنار همسرم داشتیم فیلم میدیدیم یهویی مگه میشه

بله میشه منم اینطوری شدم یهو فشارم افتاد و باردارم نیستم ک رفتم زیر سرم خداروشکر خوب شدم

نه ولو نشدم😅 ولی در همین حد بودم وقتی میخواستم از جام بلند بشم 

خخخ اما من دقیقا همین حالت بود انقدر عحیب بود ک تو اومدم دراز کشیدم شوهرم اومده شکممو بوس میکنم میگه دیگ مطمنم نی نی داریم منم گفتم الکی دل خوش نشو اخه نمیخوام بخوره تو ذوقش