2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 33 پست
مشکلش اینه که حسوده😂😂😂😂میگن ژیان ماشین نمیشه و باجناق فامیل نمیشه

رای اون یکی دامادمون اینطور نیست 

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

اول اینکه دامادتون خیلی پرروئه و من حق نمیدم بهش که انقد احساس راحتی کنه و بره اونجا قلیون بکشه.دوما شما خیلی حرفت اشتباه بود چون آقایون فرق بین شوخی و جدی رو نمیفهمن و شما باید شوهرتو بخاطره اون فکرش محکوم میکردی ته دلش خوشش میومد نه اینکه تا اون گفته ف تو گفتی فرهزاد.اون یدونه سیلی رو حق میدم به شوهرت چون مردا دوس ندارن ازین حرف بشنون یعنی شما غیرتشو بردی زیر سوال.ولی در مورد کتکای قبلش شما باید از اول کوتاه نمیومدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی دامادتون هست نرو خونتون  چه معنی داره داماده بیاد خونه پدر زن قلیون بکشه

نمیشه که من شهر دورم برم خونه پدرم یکی دوهفته میمونم اونم تو اون فاصله میاد فامیل دیگه ایم تو شهر پدرم نیست که وقتی اون میاد من برم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

شوهرتون شکاکه ...برای کسی که شکاکه زمینه شک رو که فراهم نمیکنن !وقتی دامادتون هست شما نرو 

وقتی میفهمی منظورش رو بگو من وجدانم راحته چون خطایی انجام ندادم واسم قضاوت خدا مهمتر ازقضاوت توهستش 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

کلا به مردها شکاکه و زیاد از هم جنس خودش خوشش نمیاد

حالا چه باجناق چه همسایه چه کاسب محل

دیگه باجناق که این حسه رو تقویت میکنه چون حسادت هم چاشنیش شدع 

خدایا،مرا آن ده که آن به
نمیشه که من شهر دورم برم خونه پدرم یکی دوهفته میمونم اونم تو اون فاصله میاد فامیل دیگه ایم تو شهر پد ...

الهی 

الان متوجه شدم 

چی بگیم والا

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
همون خواهرت که قبلا عروس عمت بود رو گفته؟

اره

کلا به مردها شکاکه و زیاد از هم جنس خودش خوشش نمیاد حالا چه باجناق چه همسایه چه کاسب محل دیگه باجن ...

خوب منکه همیشه میگم تو از همشون سرتری ...اره درسته ب همه مردا حتی اگه بتونه ب داداشمم گیر میده

خوب منکه همیشه میگم تو از همشون سرتری ...اره درسته ب همه مردا حتی اگه بتونه ب داداشمم گیر میده

دست خودش نیست 

مثله یه بیماری میمونه که درمان نشده

سعی کن با حرفات همیشه ارومش کنی و کاری نکنی این حس بیشتر ملتهب بشه

خودتم کنار زندگیت از یه مشاور خوب راهکار بگیر 

خدایا،مرا آن ده که آن به
بخدا بیرون میریم همش سرم پایینه حتی برای خرید میریم نمیتونم سر بلند کنم چون فوری ی حرفی برام در میار ...

شما تو اجتماع زندگی کردی و حق داری حرف بزنی .شما از اول باید برای شوهرت روشن میکردی مسئله رو که خودت عقلت میرسه و حدو حدودتو میدونی نه اینکه ازاول سرتو انداختی پایین که نکنه شوهرم گیر بده بهم حالا انتظار داری شوهرت تغییر کنه .چوب تر ویه درخت کهنسالو مقایسه کن باهم،چوب تر نرمه به هر طرف بخوای میتونی بپیچونی ولی درخت کهنسال انقد سفته نمیتونی تکونش بدی .شوهرم اینجوری هستش باید از اول روشنش کنی

شما تو اجتماع زندگی کردی و حق داری حرف بزنی .شما از اول باید برای شوهرت روشن میکردی مسئله رو که خودت ...

از اول تو نامزدی هیچی نگفت ازاینکه شکاکه هربارم میرفتیم بیرون هرکار میکردم هیچی نگفت بعد عروسی ی دفه اینجوری شد چند ماه نزاشت بیرون برم فقط حیاط!!!!!!!حتی میرفت بیرون درو قفل میکرد و بعد میرفت باور کن هربار میرفتم حیاط چشمام از نور درد میگرفت چون خونمونم نور و پنجره نداره

دست خودش نیست  مثله یه بیماری میمونه که درمان نشده سعی کن با حرفات همیشه ارومش کنی و کاری نکن ...

مشاوره نمیاد که خیلی بهش گفتم ب خوشی ب ناخوشی حتی خودشم میگه من مریضم دست خودم نیست ولی خوب اذیت میشم

لابد این یکی رو زیاد تحویل میگیرید

ن از اول اول وقتی برای اولین بار دیدش اینطوری شد

از اول تو نامزدی هیچی نگفت ازاینکه شکاکه هربارم میرفتیم بیرون هرکار میکردم هیچی نگفت بعد عروسی ی دفه ...

میدونی مردا منتظره شنیدن یه حرفایی هستن که بهشون روحیه بده شاید از نظر ما مسخره باشه.مثلا کاش یجوری خودتو نشون میدادی که از مردا متنفری و بهشون اهمیت نمیدی و انقدر مطمئنش میکردی که جز اون هیچکسی نمیتونه جاشو بگیره تو قلبت.اون شکاک نیست فقط حسوده و میترسه تورو از دست بده و فکرمیکنه با این کارش تورو میتونه از همه دور نگه داره .کاش اونوقتی که درو برای اولین بار روت میبست با شوخی یجوری حرفتو میزدی تعجب میکردی که اونم خودش به کارش شک کنه