2777
2789
عنوان

دندون عقل

90 بازدید | 8 پست

بچه ها یکی از دندون های عقلم درومده چند وقته کج هم درومده😕میخوام برم بکشمش میترسم😣

قبلا جراحی دندون عقل نهفته داشتم اما این یکی درومده خیلی میترسم😣😣😣 دردش همونقدره یا بیشتره؟😢😢

عزیزم دندون عقل تادراومد بکشین میزنه این یکی دندوناتونو خراب میکنه من هر۴تاشوکشیدم به دندونای بغلشون آسیب زده بودن دکترم میگفت وقتی تازه دراومده بودن میکشیدی این یکیا خراب نمیشد دیگه ۴میلیون هم هزینه گذاشت رودستم

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دندون عقل تادراومد بکشین میزنه این یکی دندوناتونو خراب میکنه من هر۴تاشوکشیدم به دندونای بغلشون ...

آره منم واسه همین میخوام برم بکشم. دقیقا داره به ریشه های کناری آسیب میزنه. خیلی درد داشت کشیدنش؟ میترسم😢

عقل نهفته جراحی کردم اما این یکی درومده خیلی میترسم

منم دندونم نهفته بود تو عاشورا چون تعطیل بود تحمل کردم بعد خودش خوب شد دراومد دیگه ام نکشیدم حیفه با ...

عزیزم باید عکس بگیری از دندونات ببینی اگه دندون عقلت ریشه اش به ریشه دندون کناری آسیب میزنه حتما باید بکشی چون اگه نکشی باید بعدا هم دندون عقلتو بکشی هم دندون کناری رو عصب کشی کنی

آره منم واسه همین میخوام برم بکشم. دقیقا داره به ریشه های کناری آسیب میزنه. خیلی درد داشت کشیدنش؟ می ...

نه اگه دراومده خیلی راحتتره  اصلادردنداشت فقط یه کم جاش بعدکشیدن گز گز میکرد دردنداره زیاد طوری که شوهرم میگفت تومثلا دندونتو کشیدی ها یه کم بی حوصله باش  

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍