2777
2789
عنوان

مشاوره ژنتیک

249 بازدید | 13 پست

خانومهای گلم سلام

من ۲ساله ازدواج کردم.دوران عقدم متوجه شدم همسرم مشکل شنوایی داره.وقتی رفتیم دکتروکلی آزمایش داد متوجه شدم کلا عصب شنوایی نداره.بعدکه ازدواج کردم فهمیدم خواهر و یکی ازبرادرهاشم به همین شکلن.ولی همسرمن شدتش بیشتر.خواهرشوهرم ازدواج کرده الانم دوتابچه داره و هردوسالم هستند.ما هیچ نسبت فامیلی نداریم.بنظرتون منم بایدقبل از بارداری برم مشاوره ژنتیک؟

ولی بعضی شبها خیلی شبه🖤😔

مشاوره ژنتیک کار خاصی انجام نمیده منم میتونم بگم بری چی بهت میگن میگن ژنش وجود داره ممکنه بچه هاتم مشکل و داشته باشن مهم ازمایش ژنتیکه ک الان خیلی گرونه قبل گرونیا ده تومن بود

شما میتونی بری بهزیستی بهت نامه میدن ک مشاوره ژنتیک و رایگان بری 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه زمانی که جواب آزمایش قطعی نداشتن عصب شنوایی رو گرفتم،ازدکترش پرسیدم امکانش هست بچمونم همین مشکل و داشته باشه،متاسفانه گفت بله.حالا ینی میتونن با ژنتیک اینم تشخیص بدن؟

ولی بعضی شبها خیلی شبه🖤😔

مشاوره ژنتیک کار خاصی انجام نمیده منم میتونم بگم بری چی بهت میگن میگن ژنش وجود داره ممکنه بچه هاتم م ...

من تا حالا بهزیستی نرفتم.برم چی بگم؟

ولی بعضی شبها خیلی شبه🖤😔

بگو همسرم مشکل داره میخام پیش از بارداری مشاوره ژنتیک برم هزینه هاشو ندارم بهت نامه میدن تازه خیلیلر ...

مرسی از راهنماییت.خیلی لطف کردی.ممنونم

ولی بعضی شبها خیلی شبه🖤😔

یعنی باور کنم تو تا بعد از عقدت نفهمیدی شوهرت و خانوادش مشکل شنوایی دارن؟ این مشکل مگه قابل پنهان کردنه که تو متوجهش نشده باشی؟؟؟؟؟ خداییی؟؟؟؟

من خالم با پسر عموش که هیییییچ مشکلی نه تو خانوادش نه خودش داشت ازدواج کرد یکی از دختراش کم شنوا شد. اونموقع ها که مشاوره ژنتیک نبود یا مردم اصلا از این تخصص خبر نداشتن ولی الان برای ازدواج دخترش با مریم اسلامی داره مشاوره میکنه که خدایی نکرده برای بچه دار شدن دختر خالم مشکلی پیش نیاد.

یعنی باور کنم تو تا بعد از عقدت نفهمیدی شوهرت و خانوادش مشکل شنوایی دارن؟ این مشکل مگه قابل پنهان کر ...

آخه واقعااا اینایی که نمیشنون یا کم شنوا هستن بعد از یه مدتی عادت میکنن ... ببین این جور مشکلات تو سال های اول شاید بشه حل بشه .. حتما مشاوره ژنتیک بده قبل از بارداری 

http://genocellclinic.com/مشاوره-ژنتیک/

آره خیلی موثره مشاوره ژنتیک حتما پیگیری کنید ما خودمون رفتیم پیش دکتر اسلامی برای مشاوره ژنتیک پیش از بارداری اگه شرایطشو نداری که بری میتونی ازش مشاوره ژنتیک انلاین بگیری https://mavarateb.com/doctor/دکتر_مریم_اسلامی

عزیزم منم چند وقت پیش نیاز به مشاوره ژنتیک سرطان داشتم 

همه بهم دکتر مریم اسلامی رو معرفی کردن

انقدر بهم گفتن خوبه که راضی شدم از شهرستان بیام تهران تا از مشاوره ایشون کمک بگیرم

انقدر این دکتر خوب بود و درمانشون عالی بود که واقعا ارزششو داشت