2777
2789
عنوان

حرکت واضح نی نی تو شکم مادر

107 بازدید | 9 پست

سلام خانوما از هفته چند خیلی واضح حرکت جنین رو تو شکم حس میکنید؟  

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لگداشو که من از  هفتده هفتگی احساس کردم تو بیست سه هفتگی هم چرخشاشو احساس کردم  از بیست پنج هفتگی لگداشو روشکمم میدیدم  تو سیو پنج هفتگی هم سکسکه هاشو میشد ببنی از رو شکم  اخه چقد دلم  تنگ شده واسه اون روزا با اینکه همش استرس بود ولی همش شد خاطره .هههی.

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
من الان ٢٣ هفتم حس ميكنم ولي خيلي واضح نه انگار نبض ميزنه شكمم ولي سر پسرم از هفته بيست خيلي واضح ب ...

منم همینطورم دوست دارم واضح حس کنم

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
نه بابا چه خبره من به هرکی میگم هفتده هفتگی میگه چقدر زود احساس کردی فکر نکنم دیگه یازده هفتگی احساس ...

بخدا زیر شکمم یه چیزی امروز چند ثانیه تکون خورد .من بارداری دومم هس . توی بارداری اولمم خیلی زود متوجه حرکت شدم . فقط باید خیلی دقت کنم تا بفهمم . یه چیزی مثل نبض

خیلی دلم گرفته از خیلیا