2777
2789
عنوان

30 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 68 پست
اره دقیقا الان ک ب بیست سالگی فکر میکنم میبینم چقدر سطح فکرم با اون موقع تفاوت داره چقدر الانم رو دو ...

👍 موافقم. منم همینطور.

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
بحران واسه این که یهو احساس می‌کنی واااای خدا دارم میرم دهه چهارم زندگیم و شاید هیچ کار بزرگی انجام ...

خب همه این ها ک گفتی اشتباس کی میگه سن ک رفت بالا دیگ نمیتونی بخندی و بدوی و شادی کنی  الان سن کارهای مهمه 

اتفاقا بیست تا سی وقتی برای کاری نیست چون درگیر درس و امتحان کردن شغلی برای انتخابی 

الانه که خودتی و خودت میتونی هرجور ک خودت بخوای پیش ببری زندگی رو ن اون جور ک بهت دیکته میکنن 

همین الان هم تغذیه و‌خواب و‌ورزشتو درست کنی شادابی چهره رو میتونی حفظ کنی سی سالگی اوج زیبایی زنه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحران واسه این که یهو احساس می‌کنی واااای خدا دارم میرم دهه چهارم زندگیم و شاید هیچ کار بزرگی انجام ...

واسه چی واسه خودتون خط کش میذارید و ازش غول میسازید. کی گفته نمیشه بلند خندیدو کارای دیگه کرد. اینا همش چهارچوبهاییه که تو ذهن آدماست. تا زنده ای زندگی کن. حالا چهارتا خط و چین و چروک که الان چیز مهمی نیست

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉

الان که تو این دوره زمونه آدما تا هشتاد سالگی راحت عمر میکنن. سی سالگی هیچی نیست..پنجاه سال روبروتونه. سن کمیه؟ مثل این پیر و پاتالا حرف نزنید.😅

الان که تو این دوره زمونه آدما تا هشتاد سالگی راحت عمر میکنن. سی سالگی هیچی نیست..پنجاه سال روبروتون ...

مگه گفتم میخام بمیرم که میگی 50 سال رو به روته  بحرانه دیگه دست خود ادم نیست

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

۳۰ سالگی برای خانم ها اووج جذابیت های ظاهری و رفتاریه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

چه جالب اتفاقا من میخواستم یه تاپیک درمورد بحران سی سالگی بزنم وقت نکردم من سی و دوسالمه از بیست و نه سالگی بحران اومدم سراغم الانم یه افسرده به تمام معنا همش فکر میکنم یکاری باید میکردم و نکردم

من چند روزه سی ساله شدم اصلا هم ناراحت نیستم تازه دارم درس  میخونم برا کنکور بااینکه یه دختر شش ساله دارم و مدرک کاردانی طراحی لباس.اصلا فک نمیکنم چند سالمه و هیچ برام مهم نیست 

عزیزم من تازه 31سالم شده رفتم دانشگاه با بچه های 78 79دوست شدم   سن اصلا  مهم نیست

دمت گرم منم دوستام متولد ۷۳ و اینا هستن .همه بهم میگن اصلا بهت نمیاد سنت .....میگن از ما کوچیکتر میزنی 

من عاشق 40 سالگی بودم همیشه خودمو تصور میکردم اما حالا ترس دارم بخاطر بیماریم گمونم اصلن نباشم الانم ...

عزیزم میتونم بپرسم چه بیماری؟؟؟ 

انشالله هر چه زودتر شفا بگیری عزیزم.🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹