2777
2789
عنوان

30 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 68 پست

وای منم ماه دیگه سی ساله میشم. اتفاقا الان شوهرم می‌گفت که بحران داری؟ گفتم نهههههه😁

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
بحران چیه گلم شما الان سن اوج زیباییتونه و زنانگی اتفاقا من مشتاقانه منتظرم تا تحربش کنم اینده😍بخرا ...

اخه بهش نرسیدی مثل من برسی بهش درک میکنی منم فک میکردم 30 سالگی اوج زندگیه اما الان خرابم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😍بیش فعال کی بودی تو😍💋💋❤❤💋💋🌷

😅😅😘😘😘😘😘

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چرا افسرده عزیزم  من پریروز وارد سی و‌یک سالگی شدم پر از شور و هیجانی اتفاقا سن خیلی خوبیه نه ...

موافقم. منم همین حس رو دارم. انگار تازه فهمیدم چطوری باید زندگی کنم. سن خوبیه. هر چند من خیلی دلم برای گذشته هام تنگ میشه ولی الان دیدم به زندگی خیلی بازتر شده

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
خوشبخت شی ننه😆😍❤❤❤💋💋❤❤❤

قربونت عشقم😍😍😍همچنین خودت مهربونم

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من برای اولین بار تو سن ۳۰ سالگی عاشق شدم اتفاقا هیچ بحرانی نداره کاملا حس خوب و متفاوتیه نمیفهمم ...

اخه واقعا گرفتارش شدم اصلا دوست ندارم تولدم بشه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

ببینید نذارید سن براتون تعیین کننده میزان شادی و انرژی باشه  دقت کنی اکثرا گفتن ازین سن میترسن بخصوص کسایی که زیر سی هستن چرا سن تبدیل شده به ی فاکتور مهم در کیفیت زندگی 

واقعا اشتباست تو در نود سالگی هم میتونی زبان جدید یاد بگیری دوچرخه سواری کنی هیجان داشته باشی سن واقعا مطرح نیس تا زنده ای باید زندگی کنی دیگ 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

سن یه عدده. ببینید قلبتون چند سالشه. من سی سالمه ولی حسم خیلی کمتر بهم میگه. 

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
موافقم. منم همین حس رو دارم. انگار تازه فهمیدم چطوری باید زندگی کنم. سن خوبیه. هر چند من خیلی دلم بر ...

اره دقیقا الان ک ب بیست سالگی فکر میکنم میبینم چقدر سطح فکرم با اون موقع تفاوت داره چقدر الانم رو دوست دارم دیدگاه و سبک زندگی الانم رو عاشقشم 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بحران واسه این که یهو احساس می‌کنی واااای خدا دارم میرم دهه چهارم زندگیم و شاید هیچ کار بزرگی انجام ندادم 

واسه اینه که دیگه نمیگن بهت بیست و خورده ای ازین به بعد میگن سی و خورده ای😣

بحران واسه این که جوونیا جلف بازیا بلند خندیدنا دویدنا و ... نا خودآگاه کمتر میشه 

بحران واسه اینکه احساس می‌کنی باید از این به بعد به خودت بیشتر برسی که پیر نشی😭😭😭

با دقت تر خطوط صورتتو می‌بینی و....

خلاصه بد خالیه این ۳۰ سالگی برا من لااقل

من خودم یک عدد بحران زدم😭😭😭😕 امسال ۳۰ شدم ینی باورم نمیشه😟