2777
2789
عنوان

نظر بدید

123 بازدید | 9 پست

خانمایی که توعقد جداشدین ایابعد جدایی خواستگار داشتین؟چندسالتون بود که جداشدین؟ الان ازدواج کردین یا مجردین؟

خواستگاراتون پسرن بیشتر یا مرد مطلقه ؟؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

لابد شرایط خودته و اعتماد ب نفست اومده پایین بگم بت ک هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و همه ی ایندت ب خودت بستگی داره

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

من عقدم بهم خورد اما هنوز همو دوس داریم و باهمیمم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟چطور ممکنه ؟چند سالتونه؟

اره ممکنه من ۲۷

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

ووالا منم تو.عقد یبار جداشدم بعد ۵سال ازدواج کردم خیلی سخت بود بعضی خواستگارام کلا میدیدی همه چی باهم اوکی بودیم ولی تا میگفتم عقد بودم جداشدم یهو فکر بدی میکردن نمیدونم چرا فک میکردن من دوشیزه نیستم یا رفتم سررزندگی کلا مغز ملت راجه ب طلاق بدجا افتاده ولی خوشبختانه گوش نکردم درسته خیلی سخت بود ولی شددیگه برامن همشون خاستگارام مجرد بودن بجز دونفر همسر خودمم تقریبا یکسالی بوده ازدواج کرده و بعد طلاق بچه ام نداره خداروشکر من اتفاقا همیشه میگفتم اگرم ازدواج کنم با یکی ک مثه خودم عقد کرده زده پس ازدواج میکنم اینطوری هم اون منو درک میکنه هم من چون بامجرد ازدواج کنی شایدالان بهت چیزی نگه ولی تو زندگی شاید همش سوال کنه چرا جداشدی یا هرچی البته بعضی مجردام اینطوری نیستنا باید دقت کنی موفق باشی

ووالا منم تو.عقد یبار جداشدم بعد ۵سال ازدواج کردم خیلی سخت بود بعضی خواستگارام کلا میدیدی همه چی باه ...

خب چند سالتون بود که جداشدین؟؟شوهرتون چند سالش بود اومد خواستگاری؟؟مرد مطلقه هم میومد خواستگاریتون؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
خب چند سالتون بود که جداشدین؟؟شوهرتون چند سالش بود اومد خواستگاری؟؟مرد مطلقه هم میومد خواستگاریتون؟

۲۲سالم بود جداشدم من نزدیک ۶ماه عقدبودم.... شوهرم ۳۲سالش بود اومد خواستگاریم..نه فقط ینفر خواستگار مطلقه داشتم بقیه مجرد بودن 

منم بیست سالمه 

اشکال نداره گلم ببین من اونموقه ها والانم میگم خدا چقد دوستم داشت طلاق گرفتم چون تو عقد جدابشی خیلی بهتر ازاینکه بری سرزندگی...اصلنم از حرف مردم ناراحت نشو خیلیام از حسودی وراجی میکنن مهم خودتی و خودت...برو کلاس یا سرکار خودتو مشغول کن