2777
2789
عنوان

کسایی که بدون هیچ مشکلی باردار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 32 پست
ازمایش داده همه چی سالمه و خیلی قوی

تو اینجور مواقع اگه اعتقاد داشته باشی من میگم بستن شمارو با دعا جادو

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  
تا میتونن باید گرمی بخورن ...هفت روز بعد از زن شدن نباید لب به سردی بزنن چون ممکنه مشکل به وجود بیار ...

من اصلا گرمی بهم نمیسازه جوش میزنم سریع.به شدت به ماست علاقه دارم.هر روز میخورم ممکنه مال ماست باشع؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور العمل: *****دقیق بخونید***** *****نکته خیلی مهم مهم مهم : دقیق بخونید مخصوصا اندازه ها. زیاده ...

خیلی عالی و خوب بود من فکر کنم مشکلم کم تحرک بودنمه.ایشالله ورزشو شروع میکنم و دستورالعمل هارو از این ماه انجام میدم مرسی عزیزم

خیلی عالی و خوب بود من فکر کنم مشکلم کم تحرک بودنمه.ایشالله ورزشو شروع میکنم و دستورالعمل هارو از ای ...

ان شا لله هممون ک این طوری تلاش میکنیم خدا جوابمون بده و  نتیجه بگیریم 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
من اصلا گرمی بهم نمیسازه جوش میزنم سریع.به شدت به ماست علاقه دارم.هر روز میخورم ممکنه مال ماست باشع؟ ...

شاید اره...شما گرمی بخور ولی رو صورتت خنکی بزار ک جوش نزنی چند وقت فقط گرمی بخور ببین نتیجه میگیری یا ن

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍
شاید اره...شما گرمی بخور ولی رو صورتت خنکی بزار ک جوش نزنی چند وقت فقط گرمی بخور ببین نتیجه میگیری ی ...

از ماست که نمیتونم بگذرم مگه کنارش خرمایی چیزی بخورم

نظر خاصی نداره فقط امیدواره🤣🤣

من دکترم بههم گفت صبا یدونه تخم مرغ اب پز بخور و قرص اوابوست برام نوشت روزی یکی.این ماه روز ۱۳ سونو دادم دوتا فولی دفورمه داشتم.دیگه نمیدونم ازاد شده یا نه

من دکترم بههم گفت صبا یدونه تخم مرغ اب پز بخور و قرص اوابوست برام نوشت روزی یکی.این ماه روز ۱۳ سونو ...

ایشالا که آزاد شده و خبرای خوش در راهه

منتظر معجزه خداوند هستم...😊