2777
2789
چقدر ماساژ میدی

یکی دو دیقه پمادشو میزنم ماساژ میدم بعد ک روغنشو میزنم حدود پنج یا ده دیقه ماساژ میدم

مارکشم روجا هس(تو جعبش هم پمادش بود هم روغنش)

من ک راضیم بوی بدی هم نداره بضیا میگن خیلی بو داره

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکی دو دیقه پمادشو میزنم ماساژ میدم بعد ک روغنشو میزنم حدود پنج یا ده دیقه ماساژ میدم مارکشم ر ...

خب این مارک براتون اثر داشته ؟

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞
خب این مارک براتون اثر داشته ؟

اره استفاده کردم نتیجه داد

فقط قبل از اینکه روغنو بزنی حتما اون قسمتی ک میخای روغن بزنیو با صابون بشور😊

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
اره استفاده کردم نتیجه داد فقط قبل از اینکه روغنو بزنی حتما اون قسمتی ک میخای روغن بزنیو با صابون ب ...

مرسی گلم .ی سوال دیگ ببخشید چقدر زمان برد 

مرسی گلم .ی سوال دیگ ببخشید چقدر زمان برد 

دو سه ماه

من ب لبم زدم ولی خیلی طبیعی بزرگ شد مثه پروتز که تابلو میشه نشد(اینش خوبه)😉

دو سه ماه من ب لبم زدم ولی خیلی طبیعی بزرگ شد مثه پروتز که تابلو میشه نشد(اینش خوبه)😉

خداروشکر عزیزم انشالله ماهم نتیجه بگیریم 

یکی دو دیقه پمادشو میزنم ماساژ میدم بعد ک روغنشو میزنم حدود پنج یا ده دیقه ماساژ میدم مارکشم ر ...

عزیزم یکی از دلایل اصل بودن خراطین بوی خیلی بدشه اگه بوش زیاد بد نیست مطمئن باش اصل نیست مواد دیگه ای قاطیش کردن

عزیزم یکی از دلایل اصل بودن خراطین بوی خیلی بدشه اگه بوش زیاد بد نیست مطمئن باش اصل نیست مواد دیگه ا ...

نیدونم ولی همین ک نتیجه داده خوبه😁

اره استفاده کردم نتیجه داد فقط قبل از اینکه روغنو بزنی حتما اون قسمتی ک میخای روغن بزنیو با صابون ب ...

عزیزم این روجارو ار کجا خریدی ؟به نظرت رو صورت ج میده باعث جوش نمیشه ؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم این روجارو ار کجا خریدی ؟به نظرت رو صورت ج میده باعث جوش نمیشه ؟

من اینترنتی خریدم خیلی راضی ام.روغنش اصله. اینم آیدی تلگرام فروشندشه @arayeshi_pransaa

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست