سلام من از دیروز زیر شکمم درد گرفته اول فکر کردم میخوام پریود شم ولی نشدم هنوزهم درد میکنه بعدش من پسرم الان ۱سال ۴ماه داره از وقتی حامله شدم تا الان پریود نشدم میخوام پریود شم نمیدونین چی بخورم که پریود شم؟
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
خب پس همون رازیانه رو دم کن روزی دوباربخور اویشنم خوبه پیاده روی هم برو
اگه بخورم پریود میشم چند وقت پیش قرص جلو گیری خوردم چون شنیده بودم بخوری پریود میشی ولی اثرنکرد
حالاشروع کن به خوردن ....پیاده روی هم زیاد برو .انشاالله که زود پریود میشی