2777
2789
عنوان

اسم بچه

887 بازدید | 22 پست

سلام من یه دوست دارم دوتا پسر داره اسم یکی شون (سودیس)یا(سدیس)و اون یکی(صعیب)(سعیب) نمیدونم کدومش درسته حالا به نظرتون معنی اسم هاشون چیه؟خیلی واسم سواله چون تا الان نشنیدم.

چون همیشه به اسم بچه هاش گیر میدم ازم خواسته یه اسم قشنگ واسه دخترش که تازه به دنیا اومده پیداکنم.

حالا شمالطف کنین اگه معمی اسم این دوتارو میدونین بهم بگین وهم یه اسم دختر با (س)پیشنهادبدین چون اسم خودش سونیتا ست.

مرسی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سارا

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋