2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گَنَش Ganache که بعضا گِناش هم گفته میشه تشکیل شده از خامه و شکلات.

بسته به اینکه نسبت شکلات در گنش چقدر باشه غلظت گنش متفاوت خواهد بود.

زمانی که میزان شکلات دو برابر میزان خامه باشه گنش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور کیک را خواهد داشت.

وقتی میزان شکلات و خامه برابر باشه از گنش به عنوان گلیز استفاده میشه.

و زمانی که میزان شکلات یک دوم میزان خامه باشه از گنش به عنوان سس استفاده میشه.

پس در واقع گنش رسپی نداره. گنش یک نسبته بین شکلات و خامه.

برا گاناش شکلات تخته ای رو با کره بن ماری میکنی توش خامه قنادی یا صبحانه بریز بریز رو کیکت😋😋😋😋 ت ...

وقتی یکی سرد شده کاملا میریزیم یا وقتی گرمه ؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
مرسی عزیزم ولی بن باری یعنیچی؟

اول خامه رو بريز تو ظرف، بزار روي كتري يا سماور كه روشنه،،، بزار خامه گرم شه و جوش نياد و قل نخوره، بعد شكلات تحته اي رو خرد كن و بريز توش و بهم بزن تا شكلات آب شه، اين ميشه گاناش

مثلا ٢٠٠ گرم خامه و ٢٠٠ گرم شكلات تخته اي خوبه، به نسبت مساوي

كره و روغن هم اصلا نميخواد بهش اضافه كني

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مرسی عزیزم ولی بن باری یعنیچی؟

اگه ماكرو فر داري ، توي اونم ميشه بزاري، اول سي ثانيه بزار، بيارش بيرون، دوباره سي ثانيه ديگه، ميتوني حتي، اول شكلات رو بهمين روش آب ( بن ماري) كني و بعد خامه رو توش بريزي

فقط حواست باشه، شكلات سريع ميسوزه، سي ثانيه بزار، بيار بيرون همش بزن،دوباره سي ثانيه بعد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من میزارم یکم ولرم شه شکلاتم بعد خامه رو میریزم

خب روی کیک چی ؟ وقتی کیک سرد بود اینو روش میریزیم ؟ 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه