2777
2789

این چیزارو من خودم انجام میدم و کارای روتین زندگیم شده استفاده کنید اگ دوست داشتید سوالیم داشتید من در خدمتم...

1لیمو ترش:برای سفید شدن پوست،رفع جوش،رفع خارش پوست

2 تونر چایی سبز+اب لیمو+کمی گلاب به دلخواه: میتونید با این تونر هم آرایش رو پاک کنین هم پوستتون لطیف بشه و تغذیه بشه و بخاطر داشتن همون ابلیمو جوشاتون از بین بره و پوستتون شفاف و روشن بشه

بقیه در پست بعدی

مرسی از صبرتون

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

الوورا: شما میتونید بعد از اینک پوستتون رو تمیز کردین چه قبل از خواب چه صبح کمی از ژل الوورا به صورتتون بزنین یه آبرسان فوق العادس و التهابای پوستی رو کم میکنه و لک رو ازبین میبره همچنین برای تغذیه ابرو مژه ام ازش استفاده کنید و میتونین دو بار در هفته ب موهاتون بزنین و بزارید بمونه تا فردا بعدم برید حموم عالیه برای رشد مو و ابرسانی مو خشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از این که تجربیات را میذاری   ولی اینا واسه همه صدق نمیکنه و برای بعضیا نتیجه معکوس داره قبلش باید رو ناحیه ی کوچیکی تست شه وگرنه فاجعه میشه 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

شاید این یه متد قدیمی باشه اما عالیه

اونم سفید آبه 

هفته ای ی بار سفیدابو ب پوستتون بزنید هم لایه برداری میشه هم باعث روشن شدن پوست میشه هم چربی پوست کنترل میشه و کمتر جوش میزنید لک هاام ب مرور از بین میبره

ممنون از این که تجربیات را میذاری     ولی اینا واسه همه صدق نمیکنه و برای بعضیا نتیجه معکو ...

حتما حتما باید تست بشه درسته

الوورا دیگ اب سیب زمینی بخور یا بزن ب موهات خیلی تاثیر داره

آهان ممنون عزيزم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين